Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone A Geçiş Mağduriyeti

Vodafone A Geçiş Mağduriyeti
17 Mart 2024 14:41

Türk Telekom abonesiyim. Taahhüdümün bitmesine son günler kala hattımı Vodafone'a taşımak istedim. 25.02.2024 tarihinde Vodafone'un online özel olan ve sadece iki gün geçerli bir kampanyası olan yalın 30 tarifesine başvurdum. 26.02.2024 tarihinde Dijital Kurye gelip tüm bilgilerimi ve imzalarımı dijital bir şekilde alarak SIM kartımı teslim etti. Üç ila beş gün içerisinde mesaj gelerek hattımın açılacağını söyledi. Aradan on gün geçmesine rağmen SIM kartım açılmadı. Müşteri hizmetlerini aradım ve başvurumun iptal edildiğini öğrendim. Beni birçok farklı numarayı aratmak zorunda bıraktılar ve en son bir müşteri temsilcisi 'Başvurunuzu tekrar yaptım' dedi. Ben tekrar beklemeye başladım. Bir hafta geçti, hala bir mesaj gelmedi ve SIM kartım açılmadı. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, başvurumun iptal gözüktüğünü söyledi. Başka bir müşteri temsilcisini aradım, 'Hayır, başvurunuz var, hattınız açılacak' dendi. Mevcut operatörümün geçiş yapmama izin vermediğini söyledi. Birkaç gün daha bekledim, tekrar aradım, yine bana mevcut operatörümün iznine bağlı olarak açılacağını söylüyorlardı. Bu sefer mevcut operatörümü aradım ve onlara da Vodafone tarafından hiçbir şekilde numara taşıma işlemi yapılacağı bilgisi gitmemiş. Tekrar Vodafone'ı aradım, bana aynı şeyleri söyleyip duruyorlardı. İptale karşılık yeniden başvuru yaptıkları için yeni bir SIM gönderilmesi gerekiyormuş ama yeni bir SIM de teslim edilmedi. Şu anda mevcut operatörümün taahhüdünün bitmesine dört gün kaldı ve ben Vodafone'a geçiş yapacağım için sunulan bütün kampanyaları reddettim. Vodafone tarafından mağdur edildim. Şu an farklı bir kampanyaya geçmeye kalksam, bir ay önceki fiyatlarla arasında çok fark var ve maddi anlamda beni mağdur ettiler. Defalarca telefon görüşmesi yapmak zorunda kaldım. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na da şikayetimi yaptım. Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayetimi oluşturacağım. Firmadan tüm maddi ve manevi mağduriyetimi karşılamasını ve sorunumun çözümünü talep ediyorum. Aksi takdirde hukuki sürece başvuracağım.

17 Mart 2024 15:19 (Şikayetten 38 dakika sonra)
17 Mart 2024 19:29

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

18 Mart 2024 10:00

18 Mart 2024 11:52
20 Mart 2024 13:35

Mevcut operatörümde taahhüdümün son günü bugün ve hala Vodafone sim kart açılmadı sorunların giderildiği söylendi ama hala açıldığına dair bir mesaj almadım 26 şubattan beri bekliyorum taahhüdüm bitince hattıma yansıyacak olan mevcut operatörümdeki fiyatların tazminini almak için hukuki sürece başvuracağım

24 Mart 2024 00:37

Hattım hala açılmadı bir hafta önce sözde çözüm için arandım açılacağına dair söz verildi ve hala açılmadı müşteri hizmetlerinden dönüş bekliyorum

Kubilay
23 Ağustos 2024 14:08
Kenan sonuçtan çok memnun

30 Mayıs 2024 09:54
"Teşekkürler"
Tanju sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 02:12

15 Şubat 2024 16:55
Elif sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 13:41
Vodafone'a Geçişte Karşılaşılan Sorunlar ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği