İzinsiz Abonelik Ücreti Şoku

İzinsiz Abonelik Ücreti Şoku
Kevser
05 Aralık 2024 23:27

09 Aralık 2024 13:24

Tebrikler! Google Subs. Hizmeti satın alma işleminiz başarıyla gerçekleştirildi. Vergiler dahil 115.99 TL Vodafone Mobil Ödeme ile faturanıza yansıtılmış ya da bakiyenizden düşülmüştür. Kalan limit bilgilerinizi öğrenmek için mobılodeme limit yazıp 7878'e gönderebilirsiniz. Vodafone Mobil Ödeme Sözleşmesi için tıklayınız. http://vftr.co/vmos vepaş B003 Ben böyle bir hizmet almadım ne demek olduğunu ne işe yarıyor onu dahi bilmiyorum. Buna bir çözüm bulun her ay faturama yansıyor nasıl iptal olur. Artık kurumları takip etmekte zorlanıyoruz

05 Aralık 2024 23:44 (Şikayetten 17 dakika sonra)
06 Aralık 2024 13:58

Değerli Müşterimiz , ilettiğiniz şikayetinizin sonucu hakkında bilgilendirmek için sizi Vodafone İletişim Merkezinden aradık ancak ulaşamadık. Gün içinde tekrar arama yapılacaktır. Çözüm sağlayabilmemiz için aramayı cevaplamanızı rica ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

06 Aralık 2024 15:53

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Vodafone Google Subs Aboneliği İptali

Yasemin