Vivense Kurulum Hizmeti Hakkında

15 Haziran 2023 09:38

Vivense'dan 2 banyo dolabı, 1 aynalı banyo dolabı, 4 kapaklı gardırop, 4 çekmeceli şifonyer ve bazalı ranza aldım. Ürünler geldi. Hepsi için kurulum satın almıştım. Her gelen ürün için kurulum talebi oluşturdum ama hiçbir şekilde arayan, bilgi veren, gelen kimse yok. Evimde misafirim var, evin tüm yüzeyi koca kolilerle kaplı. Aradığımda talep oluşturduk diyorlar, anlaşılan ürünü alana kadar Vivense'nın hizmeti bir an önce talebime geri dönüş yapılmasını bekliyorum.

15 Haziran 2023 09:42 (Şikayetten 4 dakika sonra)
15 Haziran 2023 17:12

Merhaba Handan Hanım, Öncelikle yaşanılan olumsuz deneyim adına çok üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. Telefon görüşmemize istinaden konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirme yapılmıştır. İyi günler dileriz. Çözüm Merkezi

23 Haziran 2023 12:24
23 Haziran 2023 12:41

Öncelikle kurulumu yapmaya gelen beyefendiye buradan da teşekkürlerimi iletmek isterim emeğine sağlık Fakat Vivense bir daha kesinlikle ürün almayacağım bir firma müşteri hizmetlerinden tut aracı firmalardan gönderdiği kırık dökük ürünleri Gelen ürünlerimde vuruklar kırıklar mevcut ama o kadar kötü bir işleyişleri var ki iade ile kendimi sinir hastası etmemek için hiç birini göndermedim Paranla vivensanın elinde maskot olmak istemiyorsanız... Benim için sıfır kesinlikle

Dilara sonuçtan çok memnun

Dilara
21 Eylül 2023 08:52
"İlgili müşteri temsilcisine nezaketi ve ilgisi için çok teşekkür ederim"

Ömer
13 Haziran 2023 18:04

Yadigar
28 Mayıs 2023 23:15
Kübra sonuçtan çok memnun

Kübra
19 Haziran 2023 19:26
"Şikayetim konusunda sorunumuzu çözüme ulaştırdığınız için teşekkürler."
Vivense Teslimat Ve Kurulum Sorunu

Kübra