Vestel'in Satış Sonra Desteği, Yetkili Servisleri, Teknisyeni Çözümsüz

04 Haziran 2024 19:10

Vestel firmasından maalesef bir bulaşık makinesi aldım, 5 yıl oldu. Makine F1 hatası verdi. Yetkili servis cumartesi geldi. Makinenin altına baktı, çamaşır suyu eklemeyin köpük yapmış dedi. 400 TL aldı gitti. Makineyi açtım, yine aynı hatayı verdi. Müsait olduğum zaman dilimini belirttim, bilgi vermeden daha erken gelerek tanımadığım bir adamla kızımı aynı ev içinde yalnız bırakmak zorunda kaldım. İlk gelen servis yetkilisinin görmediğini, ikinci kez gelen arkadaş gördü ve ürün değişimi yaptı. 2.145 TL mi aldılar gittiler. Makine şu an F5 hatası veriyor ve bana gün içinde randevu oluşturmak istiyorlar. Evde yokum ama bunu asla anlamıyorlar. Vestel müşteri hizmetleri istediğiniz saat aralığında randevu oluşturacağını belirtiyor. Servis arıyor, asla müsait olduğum zaman diliminde gelmiyor, gelemiyoruz, arkadaşım işten ayrıldı, teknisyen arkadaşım müsait olursa gelebilir deniliyor. Müşteri hizmetlerine işimin hallolmadığını anlatmaya çalışıyorum. Beni servise yönlendiriyor. Servis akşam gelemem diyor. Bu döngü tam 4 gündür devam ediyor. Asla çözüm yok, asla müşteri memnuniyeti yok. Vestel, pişmanlık bir satış sonrası destek bu denli amatör olabilir. Makineyi yakmamak için kendimi zor tutuyorum.

10 Haziran 2024 22:40

Bu aynı ürün için 2. Şikayetimdir. F 1 hatası veren makinemi 3 kere geldiler güya yapıp gittiler en sonunda akabinde makineyi çalıştırdım makine su almadı öyle bir sorunu asla yoktu hatta neden sigorta attırıyor diye yetkili servise sorduğumda aldığı suyu alt kısmından akıttığı için sigorta artırıyor dediler. Geldiler makinenin hortumu kıvrılmış dediler çalıştırdılar ama sonuç yok ertesi gün gün içinde randevu ile gelip makineyi alacaklardı hangi randevu biz geliyoruz diye arıyorlar isi gücü bırakıp onlara uymaya çalışıyoruz makinem hala yok arayan soran hala yok. Ama yarin ararlar dünya para istemek için. 10 gündür makinem yok elimde yıkadığım suyun ziyanını hiç konuşmayacağım Vestel pişmanlıktır satarken şikayet var sistemini açıp en çok sorun çözen şirket biziz demişlerdi çok sorun yaşayacağımızdan kimse bahsetmedi. Umarım makinem gelir Umarım

05 Haziran 2024 14:35 (Şikayetten 19 saat sonra)

Vestel Bulaşık Makinesini 1 Yılı Geçti 5 Gün Üst Üste Kullanamadık

Aleyna
06 Ocak 2024 12:21

Vestel BM 4202 Ayıplı Ürün

Yiğit
05 Ekim 2023 16:35
Vestel BM 4202 Ayıplı Ürün
İlhami sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Marka İlgisizliği Ve Müşteriyi Pek Umursamamaları.

İlhami
24 Ağustos 2024 02:19
Vestel Marka İlgisizliği Ve Müşteriyi Pek Umursamamaları.
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
01 Mart 2024 19:36
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
16 Ocak 2024 17:00