Vestel BM 4202 Ayıplı Ürün

Vestel BM 4202 Ayıplı Ürün
Yiğit
05 Ekim 2023 16:35

Vestel marka sıfır aldığımız bulaşık makinemizin kurulumu 16.08.2023 tarihinde yapılmış olup bu bulaşık makinesini 8 kere sağlıklı bir şekilde kullanmak nasip olmadı. Makine F5 ve F1 hatası vermektedir. Sözde yetkili servis bu makine için defalarca servisi geldi, parça değişimi yaptılar. Bu parça değişiminden sonra mutfakta yeni yaptırdığımız parkeleri su bastı. Servise makinenin yeni olduğunu belirterek onarım yapılmasını istemediğimi, değişim istediğimi belirttim. Servis ürünün arızasını belgeleyip fabrikaya sunup ürün değişimi için makineyi yağmurlu bir günde açık kasa arabaya koyarak herhangi bir koruma tedbiri almadan ürünü götürdüler.

Kendilerine "bu havada nasıl götüreceksiniz yağmur var" dediğimde "abi bu ürün değişim olacak sana geri gelmeyecek sorun değil" diyerek ürünü götürdüler ve ürününüz onarım yapıldı diyerek "yağmurda ıslanmış ürünü istemediğim halde getirdiler". Makine hala F5 hatası vermekte, evet sıfır ürünü biz hala kullanamıyoruz. Fabrika ve servis ürünün ayıplı olduğunu kabul etmeyip tüketiciyi mağdur etmektedirler. Makinenin verdiği tüm hataların görselleri mevcut. Biz bu ürün için ek 4 yıl daha garanti yaptırdığımız halde, montajdan bugüne kadar bu sorunları yaşadık. Vestel pişmanlıktır.

profile profile
06 Ekim 2023 12:24 (Şikayetten 19 saat sonra)

04 Haziran 2024 19:10

05 Eylül 2024 21:06