Ersin sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 22:25

Vestel ürünleri daimi arıza çıkarıyor. 1 yıl önce aldığım çamaşır makinesini devamlı çıkan arızalar üzerine tam 5 defa değiştirmelerine rağmen maalesef bir türlü gönül rahatlığıyla kullanamadım. 1 yıllık cihazın kronik paslanması, boya atması, bunlar yetmezmiş gibi kazan düşmesi ve yanık kokuları gelmesi gibi arızalar bizi bezdirdi.

Sessiz inverter motor diyorlar ama maşallah çalışırken hilti ile duvar kırıyor gibi çalışıyor. Makinem şu an çalışmıyor ve genel merkezleri yetkili servisleri bana tam 3 gün sonraya randevu veriyorlar. Sloganları ise müşteri memnuniyetiymiş. Kısacası pişmanım başka marka almadığıma.

27 Ekim 2023 14:27

Vestel insanları mağdur edip daima arıza çıkaran ürünler satıyor Profesyonelce davranmayıp amatörce çalışan servisleri tercih edip tüketici olarak bizlerin aklı ile oynuyor Kusurlu ürünlerini yenisi ile değiştirmeyip onarım hizmeti sunmaları ve bununda süresini ürünü evden almak için 1 hafta bekletmeleri ve tamirat süresini daha uzun zamana yaymak akıl karı değil Allah Vestel alanlara sabır versin zira sabra çok ihtiyaç oluyor

11 Ekim 2023 22:24

Videolardanda anlaşılacağı üzere gerçekten sessiz inverter motormuş üst kattan gelip evde tadilatmı yapıyorsunuz diyorlar

12 Ekim 2023 16:44 (Şikayetten 18 saat sonra)

23 Ekim 2023 09:42

2 haftalık mağduriyet zincirinde sonra bana ulaşmanız ve 1 yıllık çamaşır makinesinin arızalı ana kartını, bldc kartını, ve düşen kazanı tamir edelim teklifiniz hoş değil. Müşterilerinize karşı sorumluluğunuzu yeterince yerine getirmiyorsunuz. Yetkili servis tutanaklarında teknisyenlerinizin müşterilerine ayrı bilgi vermesi tutanaklarada ayrı bilgi yansıtması tam bir facia. 1 yıldır var olan arızaları müşterilerine kullanım hatası olarak geçmek bunu da müşteriden saklamak aklımızla alay etmektir. Lütfen yaptığınız işin gereğini yapın ve makinemi yenisi ile değiştirin. Aksi halde Tüketici Hakları'na başvuruda bulunacağım.

Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Ceylan
13 Aralık 2023 15:54
Vestel Çamaşır Makinesi Hatası...
Vestel Çamaşır Makinesi Hatası...

Vestel Çamaşır Makinesi: Sürekli Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

Özlem
19 Kasım 2024 12:27
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi: Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis

Tuğçe
02 Kasım 2024 13:30

Aylin
07 Şubat 2024 23:29
Vestel Çamaşır Makinesi Kabusu
Vestel Çamaşır Makinesi Kabusu
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
02 Şubat 2024 14:10