Yasemin sonuçtan memnun değil

Vestel'de Yaşanan İndirim Ve Hediye Hayal Kırıklığı

12 Şubat 2024 19:26

Bugün Kayseri Form'daki Vestel mağazasına gittik. Derin dondurucu almayı düşündüğümüzü ve başka bir markada derin dondurucu yanında bulaşık makinesi alana 7.500 TL indirim olduğunu, kendilerinde buna benzer bir kampanya olup olmadığını sorduk. Vestel'de şu an ikinci beyaz eşyada indirim olmadığını, ancak derin dondurucu alana çay makinesi hediye kampanyası olduğunu söylediler. Kampanyayı hem önlerindeki kağıtlara bakarak hem de yetkililerini arayarak teyit ettiler. Biz de bu hediye kampanyasından faydalanmak istedik ve tekliflerini kabul ettik. Vestel Dual Mode dondurucuyu aldık ve ücretini peşin ödedik. Yarın ürünü göndereceklerini söylediler. Ancak eve geldikten sonra bizi arayıp hediye kampanyalarının olmadığını, sadece dondurucuyu isterseniz gönderebileceklerini söylediler. Biz de bu durumda derin dondurucuyu iptal ettik. Ürünü satmak için hediye olduğunu söyleyip parasını aldıktan sonra hediye olmadığını söylemeleri kabul edilemez. Böyle bir durumu Vestel'e yakıştıramadım. Sözlerinin arkasında durmaları gerekiyordu. Evime ilk kez Vestel marka bir eşya alacaktım ama artık gözümde değerleri kalmadı.

13 Şubat 2024 11:48 (Şikayetten 16 saat sonra)

15 Şubat 2024 16:56

Müşteri hizmetlerinden ulaştılar. Derin dondurucu alana çay Makinesi hediye kampanyalarının olmadığını söylediler. Yani dediğim gibi yetkili satıcı hediye var diyerek satış yapıyor. Bizde hediye için almaya karar vermiştik zaten. Müşteri hizmetleri bundan sonra bizleri arayarak teyit edebilirsiniz dedi. Sizlerinde aklında olsun her yetkili satıcının dediği doğru olmayabiliyor yani dikkatli olun

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
31 Ekim 2023 10:33