Vestel Yetkili Yok Mu

24 Aralık 2023 15:08

2025 yılında garantisi sona erecek olan Vestel marka çamaşır makinesi gürültülü bir şekilde çalışmaya başladı. Servis geldiğinde vidaların gevşemiş olduğunu ve bu yüzden gürültü yaptığını belirttiler. Ancak bu sefer makine sıkma işlemi yapmıyordu. Tekrar servis çağırdım ve kazanda bir sorun olduğunu söylediler. Makineyi götürdüler ve bir süre sonra geri getirdiler fakat bu kez sıkma sırasında farklı sesler çıkarmaya başlamıştı. Tekrardan servis çağırdığımda, kartın değişmesi gerektiğini söylediler. Yeni kartın gelmesini uzun bir süre bekledik ancak bu da sorunu çözmedi. Makine sıkma işlemine geçtiğinde yerinde durmuyordu. Makinenin değiştirilmesini talep ettim ve servis yeniden geldi. Çalışırken çektiğim videoyu merkeze göndermişler. Merkezden arayan yetkililer makinenin normal çalıştığını söylediler. Ancak ben sorunu bir türlü anlatamadım.

26 Aralık 2023 16:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

Emirhan
Emirhan
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorunu cmı10812 çamaşır makinesinde yaşıyorum resmen bomba atılıyor değişim istediğimizde tamir edelim dieye dey kendi garantisi biti 4 gün kala tekrar istedik ek garanti allın değişelim aldık çektiğimiz videoları attık fabrika hata bulmamış sorun yokmuş ama 2 gün sonra arayıp parça yola cıktı denildi ne parçası diye sorduk makine tamir için hani sorun yoktu gitti tamir olmadı sesi düzelmeden gelmedi ve ayrıca su akıtıyor arkasındaki kelepçeyi kırdılar tekrar çağırdık götürdüler sorun yok deyip makine yi çalıtırmadan geri getirmişler ve üzerinde koca ezik var sözde bugün gelip on sacı değişecek misler bence hiç uğraşmadan mahkemeye gidin

Fatma

Çözüm için aranacaksınız dediler sağ olsunlar aradılar. Bana verdikleri çözüm. (7 kg çamaşır makinesi) çamaşırı içine az koyun çok koyunca sıkıntı yaşarsınız diyor. Pardon da 30 yıllık ev hanımıyım ilk kez çamaşır yıkamıyorum. Bu mu bulduğunuz çözüm iyi ki söylediniz ben bilmiyordum öğrendim. Dedim.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
18 Aralık 2023 22:09

Vestel Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor Ve Çözüm Sunulmuyor

Berna
02 Aralık 2024 17:40
Cansın sonuçtan hiç memnun değil

Cansın
14 Temmuz 2023 20:36