Ziya sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 16:05

12 Eylül Salı günü evimde bulunan Vestel marka su sebili sabah 10.30 civarında evde bulunmadığımız saatler içerisinde evimde yangına sebebiyet vermiştir. Cihazı 2017'de aldım, faturası ve fişi ile duruyor. Yangını fark eden komşular itfaiyeyi arıyor, itfaiye balkondan girip yangını söndürüyor, hasar tespit raporunda su sebilinden kaynaklanan elektrik yangını diye de rapora ekliyor. Yaklaşık hasarın 100 binin üstünde evim komple is ve dumanla mahvolmuş durumda. Sonra Vestel denen firmayla iletişim kurduk, geldiler. Baktılar çünkü evde sebil dışında tamamen yanan bir şey de yok, resimleri ve videoları elimde mevcut. Sebili yangın sonrası gaz salınımı yapmasın diye kapı önüne çıkarmış itfaiye çalışanları hurdacı alıp gitmiş. Şimdi bu Vestel denen marka çalışanları yangının sebebini bile bile yok cihaz yok elinizde yok bilmem ne kardeşim, evde tek. Şimdi ben bu Vestel'i mahkemeye verip dava açacağım. Vestel denen marka bizi mahvetti, günlerdir evde tadilat var, hepsi yalanla iş yapıyor, müşteri memnuniyeti sıfır zaten ama sonuna kadar hakkımı arayacağım.

06 Ekim 2023 01:42

Vestel denilen markadan su pınarı almıştık sağ olsun Vestel denilen marka ürünü evde yokken kendine kendine alev alıp yanmaya başlıyor ve evimizi yakıyor Vestel'den ürün alırken 1000 defa düşünmelisiniz aynı mağduriyeti yaşamayın gerekli yerlere şikayetimizi yaptık ilgileneceğiz dediler ses Seda yok dosyanız kapandı bilmem ne olan bize oldu itfaiye raporunda yangının neden çıktığı açıkça yazıyor şimdi mahkemeye taşıyacağım olayı Vestel'den denen markayı tercih ederken düşünmek lazım derim mağdur olmanızı istemem

Ek
Ek
profile profile
26 Eylül 2023 13:53 (Şikayetten 21 saat sonra)

Nagihan
04 Temmuz 2023 22:10

Ramazan
10 Temmuz 2024 16:13
Vestel Sebil Arıza Servisten Şikayet

Vestel Su Sebili Değişim Problemi.

25 Temmuz 2024 12:50
Can sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2023 15:19

İpek