Coşkun
28 Ekim 2024 18:48

2021 yılının Mayıs ayında Vestel marka 50U9500 model TV satın aldım. Bugün panel arızası verdi. Araştırdığımda 9500 ve 9600 modellerinde genel problem olduğunu öğrendim. Daha 3,5 yıllık televizyon. Sürekli kullanmadığımız, günde maksimum 2 veya 3 saat çalıştırdığımız bir televizyon. Yani televizyonu sık kullansak bu arızayı 3 yıl içinde verecek ve garanti kapsamında olacaktı. Vestel'in kalitesiz ve sorunlu paneli piyasaya sürüp 'garantisi bitmiş' demesini kabul etmiyorum. Her kanun vicdani değildir. Yaşlı annem babam 'araştır da bir televizyon al' demişti, beni mahcup ettin Vestel. Yerli milli diyoruz, kalitesiz sorunlu ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Bir daha Vestel mi? Asla... İnsanlar emeklerini, paralarını sizin marka değerine, yerli olmanıza veriyor. Sizse kalitesiz, kronik hatalı ürünlerinizle insanların iyi niyet ve emeklerini, paralarını alıyorsunuz. Garantisi bitmiş de olsa Vestel'den kaynaklı olan sorunlu ürünlerinizin arkasında durun. Mağduriyetimi giderin.

profile profile
31 Ekim 2024 13:30 (Şikayetten 2 gün sonra)

Vestel pişmanlıktır

Taner
Taner

Vestel tüm şikayet yorumlarına aynı cevabı vermiş 2 yıllık televizyon nasıl arızalanır bende bugün öğrendim benim TV de bozuldu garanti yeni bitmiş ve yapacak bir şey yok diyor müşteri hizmetleri yazıklar olsun Vestel gibi bir markaya

Vestel TV Nin 2 Yıl Dolmadan Paneli Bozuldu (Yatay Çizgiler Oluştu)

İlknur
13 Kasım 2023 21:56
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
18 Temmuz 2024 10:54