Ali sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 18:11

Merhaba,
Bilginize.

25 Mayıs 2024 23:58

Merhaba, Vestel marka televizyonumun panel arızası nedeniyle,18.05.2024 tarihinde yetkili servis e götürdüm. Servis kayıt altına aldı. 20.05.2024 tarihinde Vestel çözüm servisi tarafından arandım. Servis panelin kırık olduğunu yazmış ancak panel kırık değil. Müşteri hizmetleri aradı paneliniz kırık dedi. Tekrar götürüp kontrol ettirebileceğimi söylememe rağmen kabul etmediler. Televizyon kalitesiz olduğu için yatay piksel kayıpları var. Televizyonun panel yedek parçası olmadığını bu nedenle muadil ürün 43F9530 kodlu ürünü yaklaşık 8400TL karşılında değişiklik yapabileceklerini ilettiler. Sanayi Bakanlığınca bir ürünün üretim tarihine takiben 10 yıl boyunca parça bulundurma, saklama zorunluluğu vardır. Kanuna aykırı şekilde hareket ederek ürün değişimine zorlanmaktayım. Ürünümün ücreti karşılığında tamir edilmesi, orijinal panel yoksa ürün muadilinin tarafıma ücretsiz verilmesini rica ederim. Bilginize.

Ek
Ek
20 Mayıs 2024 17:49

Merhaba, Vestel marka televizyonumun panel arızası nedeniyle,18.05.2024 tarihinde yetkili servis e götürdüm. Servis kayıt altına aldı. 20.05.2024 tarihinde Vestel çözüm servisi tarafından arandım. Televizyonun panel yedek parçası olmadığını bu nedenle muadil ürün 43F9530 kodlu ürünü yaklaşık 8500 TL karşılında değişiklik yapabileceklerini ilettiler. Sanayi Bakanlığınca bir ürünün üretim tarihine takiben 10 yıl boyunca parça bulundurma, saklama zorunluluğu vardır. Kanuna aykırı şekilde hareket ederek ürün değişimine zorlanmaktayım. Ürünümün ücreti karşılığında tamir edilmesi, orijinal panel yoksa ürün muadilinin tarafıma ücretsiz verilmesini rica ederim. Bilginize.

21 Mayıs 2024 13:16 (Şikayetten 19 saat sonra)

Çınar
18 Aralık 2023 14:45
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
07 Aralık 2023 16:29

Vedat
01 Nisan 2024 11:56
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Yedek Parça Temin EDİLEMEMESİ-MÜŞTERİ Hizmetlerinin Kaba Tavrı

Alper