Vestel TV Dondu Kullanılmıyor

Furkan
04 Temmuz 2024 12:43

Televizyonum bozuk, sürekli donuyor. Sıfır aldığım halde Vestel müşteri hizmetlerini aradım, geri dönüş yapmadılar. Her gün yeni bir problemi ile karşılaşıyoruz. Güncelleme yapması yaklaşık 20 dakika sürdü. Açıldığında tamamen kullanılamaz halde donmalar başladı. Vestel TV almayı pişmanlıktır. Televizyonumun garanti kapsamında değiştirilmesini istiyorum.

07 Temmuz 2024 22:03

Vestel TV ile ilgili şikayet oluşturmuştum. Televizyonum sürekli donmaya başladı güncelleme yapıldıktan sonra kullanılamaz hale geldi müşteri hizmetlerini arayıp garantili olan ürünümü değiştirmelerini istedim ana kart değişimi yapalım dediler kabul etmedim kendilerinin ana kart değişim taleplerinin olması ürünlerinin bariz arızalı olduğunu halen gösterirken daha 1 senelik ürünün değişimini kabul etmemeleri müşterilere yapılan haksızlıktır değişim hakkını müşteriye vermeyen Vestel ürünleri ben aldım pişmanım soran soruşturan herkese Vestel ürünü aldırmayacağım bu gibi örnekleriniz çoğalmadan garantili olan ürünümü hakkım olduğu bilerek daha 1.5 sene içerisinde ana kart arızası yaptığı için değiştirmek istiyorum.

05 Temmuz 2024 09:38 (Şikayetten 20 saat sonra)

Vestel TV Pişmanlıktır! TV Açıldığında Ses Var Görüntü Yok Sorunu!

Sinem
14 Aralık 2023 00:27