Derya sonuçtan hiç memnun değil

Vestel TV Bozuk Çıktı

Vestel TV Bozuk Çıktı
Derya
01 Haziran 2023 21:41

31.12.2022 tarihinde aldığım televizyon sürekli kapanıyor, açılmıyor. Fişini takıp çıkarıyoruz. Sürekli bazen hiç açılmıyor, 1 saat sonra kendiliğinden açılıyor. Servis çağırdık, sorunu yok deyip gidiyorlar. E o zaman bu TV niye kapanıp açılmıyor? 1 aydır da veriler alınıyor, yazıyor güncelliyoruz, yine aynı. Bıktık vallahi, bin pişman oldum.

15 Haziran 2023 23:02

Teknosa'dan aldığım Vestel 139 ekran televizyon aldım alındığı günden beri bozuk ve bunu Vestel kabul etmiyor ürün 3.5 aydır kullanılıyor Vestel servisi arıyorum geliyorlar yaptık diyorlar gidiyorlar en son ana kart sipariş edip geldinde takacağız dediler televizyon bir hafta bozuk bekledi geldiler taktılar ana kart şahsa yaptı dediler televizyon çift ekran oldu sonra yapamadılar gittiler geri gelip götürdüler televizyonu sabah yapamazsak iadeye yollayalım ya da değişime dediler aradığımda TV yapılmamış ti 1 gün sonra beni aradılar getirdiler açtılar ertesi gün yine aynı sorunlar televizyon kendini kilitledi hiç açılmıyor Vestel kalitesi bu olamaz Ben yaklaşık 2 haftadır mağdurum televizyon izleyemiyorum mağduriyetim. Artık giderilsin yeter!

Ek
02 Haziran 2023 11:56 (Şikayetten 14 saat sonra)

Derya
18 Haziran 2023 16:13

Televizyonumu yapmaya götürdüler yapılmadan geri gelmiş simdi hiç açılmıyor.😡😡😡😡

Gökhan

Bu durumun Vestel de kronik olduğunu bilmiyor mu idiniz bu konuda bir sürü şikayet var.

Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yeliz
25 Kasım 2023 19:18

Osman
11 Ekim 2024 14:16
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Toshiba LED TV'nin Erken Arızası Ve Servis Sorunları

Serdar