Emre sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 14:43

Herkese merhaba. Milliyetçi davranarak ülkemin marka değeri Vestel'den beyaz eşyalarımı satın aldım. TV de reklamları dönen s70G Dikey şarjlı süpürgede bu eşyaların arasında idi. Henüz bir sene geçmemişken süpürge tutma yerinin hemen altından kırıldı. O kadar narin ve dayanıksız yapmışlar ki. Kötü kullanım, baskı söz konusu bile değil ancak kırılıyor. Servise gidip gelmesi ve mağduriyetimiz cabası. 2. Defa kırıldı ve tekrar servise gitti, dalga geçerler gibi 10 gün serviste kaldı, parça değişti gönderiyoruz dediler ve teslim aldık, tabi aynı şekilde kırık olarak, ve üstüne diğer aparatı da çizmişler. Servis git gel günlerce süpürgesiz kal, yine kırılsın bıktım artık. Daha iyisi üst modeli varsa değişimi, yoksa Ücret iademi talep ediyorum. Yardımcı olun lütfen.

profile profile profile
20 Kasım 2024 09:11 (Şikayetten 1 gün sonra)
Emre
Emre
30 Aralık 2024 15:39
Vestel Süpürge: Dayanıksız Tasarım Ve Yetersiz Servis

Sayın ilgili, 3. Defa ürün kırılıyor. 3. Defa haftalarca süpürgesiz kalıyorum, yanında gönderdiğim aksesuarlar çizik bozuk kırık şekilde geri geliyor, tamir etmeye alıyoruz diyorlar 2 hafta serviste kalıyor tamir edilmeden geri geliyor, dün yine kırıldı. Bıktım süpürgeniz ile uğraşmaktan. Aldığım günden beri hayrını göremedim. Ürünün arkasında duramıyorsunuz. İnsanlar boşuna yabancı ürünlere yönelmiyor. Yazık ülkemin markasının ülkesi insanına çektirdiklerine bakın.

Ali sonuçtan memnun

15 Mart 2024 13:09
Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
23 Şubat 2025 19:03
"Ürünüm yenisiyle deyiştirildigi için teşekkür ederim"
Vestel Süpürge Parçası Kırıldı, Müşteri Suçlandı

Erencan
28 Şubat 2024 18:10
Oğuz sonuçtan çok memnun

Oğuz
22 Ağustos 2024 12:15
"Çözüm merkezi görevlisi M*** Bey sürecin en başından sonuna kadar gerekli destek ve yardımda bulundu. Sorunuma çözüm getirdi. Tüm desteği için kendisine ve Vestel markasına teşekkür ederim."
Vestel Kategorileri