Vestel Smart TV App Store Problem

Vestel Smart TV App Store Problem
Emin
Emin
18 Ekim 2023 12:527.788

2023 mart ta aldığım Vestel Smart TV bugün itibari ilk Vestel App Store açılmıyor. Çözüm bekliyoruz Vestel yetkilileri...,... Çözümü. Bir de ikiyüzelli karakter hatası var bu konudan anlamayan insanlara zorluk çıkarıyorsunuz. Antalya yetkili servisi geri dönüş bekliyorum. Ya da müşteri hizmetleri, müşterilere sürekli problem çıkarmayın lütfen

18 Ekim 2023 13:03 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhaba, Bildiriminiz tarafımıza ulaştı. Farklı çözüm süreçlerimiz ile her zaman siz değerli müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Size 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?

Yorumlar(19)

25 Ekim 2023 15:19

25 Ekim 2023 13:51

Bende kullandığım smartone iptv yi kullanamıyorum. Hatta TV'yi de buradan izlediğim için uzunca bir süredir televizyonumu kullanamıyorum. Üstelik Vestel televizyonlarda var ve stabil diye ücret verip almıştım. Yazık 9. Gün sorun hala düzelmedi. Hala en kısa sürede deniliyor. Gerçekten inanılmaz. Vestel pişmanlıktır.

25 Ekim 2023 13:51

25 Ekim 2023 11:52

9. Gün sorun hala düzelmedi. Hala en kısa sürede deniliyor. Gerçekten inanılmaz

24 Ekim 2023 08:40

Şaka gibiler gerçekten hala yok haftalar oldu. Vestel pişmanlıktır. Gerçekten. Haftalardır ücretli uygulamalar yok

21 Ekim 2023 17:34

Sorun hala daha devam ediyor ve hala en kısa sürede diyorlar

21 Ekim 2023 09:45

Maalesef en gerekli olan bugün hala daha çare bulamadılar içerisinde para vererek aldığım Smartone iptv ve Mubi ye ulaşamıyorum 1-2 gün hadi 3 hadi 4 tamam dedik 5 günü geçti ne bir cevap var en kısa sürede demekten başka ne de bilgi var. Bu şekilde mağdur olduğumu ben hatırlamıyorum hiç. Vestel pişmanlıktır.

20 Ekim 2023 21:05

Smartone iptv

20 Ekim 2023 21:04

Ben de Smart tone iptv uygulamasını kullanıyorum üstelik bu uygulama ücretli bir uygulama ama şu an hiçbir şekilde geri dönüş alamıyorum ve 3 gündür mağdurum tek bildikleri en kısa sürede.

Byrak
Byrak
19 Ekim 2023 01:05

Bu App Store a giriş yapılamama sorunu acaba be zaman çözüme varacak Vestel?

Tahsin
Tahsin
18 Ekim 2023 23:16

Aynı sorun bende de var. Bir de önceden yüklü olan Puhu TV uygulaması kaybolmuş. Ve yüklemek için App Store u denediğimde çalışmıyor. Bu kadar insan şikayette bulunmuş. Umarım düzeltirler. Foto koymuyorum çünkü diğer arkadaşların koyduğu görüntülerden farklı değil.

Abdullah
Abdullah
18 Ekim 2023 22:50

Bir an önce çözülsün bende de aynısı oldu

Şahin
Şahin
Şikayeti Çözüldü
18 Ekim 2023 22:29

Aynı sorun bende de var hiçbir şey yapamıyorum

Naim
Naim
Şikayeti Çözüldü
18 Ekim 2023 20:14

Aynı sorunu bende yaşıyorum dün geceden beri aynı hatayı veriyor. Çözüm bulan oldu mu

Hüseyin
Hüseyin
18 Ekim 2023 18:52

Bu nedir sayın Vestel yetkilileri bunca insanı aynı sorundan mağdur ediyorsunuz?

Nuri
Nuri
18 Ekim 2023 15:16

Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi?

Vestel App Store Kullanılmıyor

Ender
Ender
18 Ekim 2023 22:454.245

Aynı şikayet2023 mart ta aldığım Vestel Smart TV bugün itibari ilk Vestel App Store açılmıyor. Çözüm bekliyoruz Vestel y...

Vestel App Store Kullanılmıyor

Vestel App Store Giriş Yapamıyoruz

Caner
Caner
19 Ekim 2023 18:404.293

Vestel Smart TV App Store açılmıyor. Sevgili Vestel artık şuna bir çözüm bulacaksınız kaç gün oldu. Ayıp müşteri hizmetl...

1 Destek1 Yorum

Vestel TV'de App Store Gözükmüyor

İzzet
İzzet
24 Ekim 2023 22:234.182

Vestel Smart TV kullanıcısıyım. 23.10.2023 tarihinden beri App Store ve diğer uygulamalara ulaşamıyorum. Televizyonun uy...

2 Yorum

Tümünü Gör