Orhan sonuçtan çok memnun

Vestel Sıkıntılı Buzdolabı Paslanıyor

31 Ocak 2024 17:58
Orhan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim ederim ilgilendiler”

Vestel bayisinden aldığım NF6012 EION buzdolabı ilk günden itibaren sorun yaşamaktayım. Öncelikle buzluk kapağı paslandı ve değiştirildi. Ardından alt taraf kapağı paslandı. Tekrar servisi çağırdık, servis inceledikten sonra, sanki bizim hatamızmış gibi bahaneler uydurdular. Gerekçe olarak Vileda kullanımını ve topraklamayı öne sürdüler. Üst buzluk kapağını değiştirdiklerinde ya da ürünü kurarken böyle bir bilgi verilmedi. Şu anda garanti kapsamı dışında bırakmak için bu bahaneleri uydurdular. Dolabın kapağının garanti kapsamında değiştirilmesini talep ediyorum.

05 Şubat 2024 18:35

Vestel bayisinden aldığım NF6012 eıon buzdolabı ilk günden itibaren sorun yaşamaktayım. Öncelikle buzluk kapağı paslandı ve değiştirildi. Ardından alt taraf kapağı paslandı. Tekrar servisi çağırdık, servis inceledikten sonra, sanki bizim hatamızmış gibi bahaneler uydurdular. Gerekçe olarak Vileda kullanımını ve topraklamayı öne sürdüler. Üst buzluk kapağını değiştirdiklerinde ya da ürünü kurarken böyle bir bilgi verilmedi. Şu anda garanti kapsamı dışında bırakmak için bu bahaneleri uydurdular. Dolabın kapağının garanti kapsamında değiştirilmesini talep ediyorum.

02 Şubat 2024 14:12

01 Şubat 2024 10:40 (Şikayetten 16 saat sonra)

01 Şubat 2024 16:47

Sizi arayacağız dediler kimse aramadı turk malı dedik bizi mağdur ettiler bir daha mı asla

02 Şubat 2024 14:10

Vestel neredesin hala arayacak diye bekliyoruz turk malı dedinmi kacacan demişlerdi

13 Şubat 2024 13:55

Teşekkür ederim ederim ilgilendiler