Vestel Orijinal! Yedek Parçaya Sağladığı Garanti

Vestel Orijinal! Yedek Parçaya Sağladığı Garanti
12 Ağustos 2024 15:135.686

Kasım 2022 yılında yaklaşık 1 buçuk yıl önce buzdolabım sr arızası verdi. Garantisi bittiği için yetkili servisi çağırıp ücretli olarak dondurucu kısmındaki sensör değişimi gerçekleşti. Fakat yine aynı arıza oluştu. Yetkili servisi aradığımda ücretli takılan yedek parçaların garanti süresinin 1 yıl olduğu söylendi. Yine ücretle tamirini yapmam gerektiği belirtildi. Sorum şu ben 2022 yılında 5 katı ücret vererek neden yetkili servise bunu yaptırdım. Orijinal ürün kullanırlar ve kısa vadede tekrar problem yaşamamak için. Buzdolabına 3 yıl 5 yıl garanti veren firma nasıl olur da orijinal! Diye taktığı ürüne sadece 1 yıl garanti sağlar. 2016 yılında bu buzdolabını ve diğer beyaz eşyalarımı alırken düşündüğüm tek şey yerli milli üretime destekti. Fakat görüyorum ki hiç gerek yokmuş. Bu yaşadığım kaçıncı problem oldu. Vestel pişmanlıkmış bunu da yaşayarak anlamış olduk.

13 Ağustos 2024 12:30

Hala süreçle ilgili umurunda olup da dönüş yapan tek bir yetkili yok maalesef.

14 Ağustos 2024 17:43 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz bildiriminizle ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?

14 Ağustos 2024 18:43

Ne arayan ne soran yok maalesef.

15 Ağustos 2024 16:35

Sonunda aradılar ve servis eve gelecekmiş tespit yapacakmış sonrasında bana indirim sağalayabilirler mi bakacaklarmış. Yav neyinize güveneyim. Bir de bağışlarcasına konuşuyorlar insanlarla. Vestel pişmanlıktır almayın aldırtmayın.

15 Ağustos 2024 16:38

Şimdi kendim bir tane sensör sipariş ettim. Geldiğinde 150 liraya nasıl sorunu çözdüğümü sizlere video ile göstereceğim. Vestel pişmanlıktır almayın aldırtmayın.

Ramazan
Ramazan
14 Eylül 2024 20:41

Kardeşim geçmiş olsun benimde dondurucu bölümü sorunum var usta çağırdım direk motoru deiştirelim kılcala yağ kaçmış dedi sensörden hiç bahsetmedi sensörü nereden aldın site atarmısın

Mert
Mert
26 Temmuz 2023 11:434.248

"1 saat kadar önce çözüm merkezinden Hakan Bey aradı. Mağduriyetler için çok üzgün olduklarını belirterek ücretsiz şekilde değişim yapacaklarını iletti. Böylelikle harika bir çözüm gerçekleşti, memnuniyetle sonuçlandı. Bu yıpratıcı süreci mutlu sonla çözen Vestel çözüm merkezi Hakan Bey'e, Vestel Türkiye'ye, sikayetvar.com'a büyük teşekkürler."

Vestel Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Fatih
Fatih
15 Temmuz 2025 11:542.478

2021 yılında Vestel'den buzdolabı aldım, o günden bugüne kadar yaşadığım sıkıntılar bitmedi. Ne satış sonrası hizmetten ...

1 Destek

Vestel Buzdolabı Arızası Ve Garanti Süresinde Mağduriyet

Musa
Musa
5 Mayıs 2025 00:192.488

2022 yılının Nisan ayında Vestel firmasının Trabzon’da bulunan Vestel bayisinden buzdolabı satın aldım. Buzdolabı soğutm...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör