Vestel Nova İnventer Wi-Fi Sorunu

07 Temmuz 2023 20:49

Vestel Nova inverter klimanın Wi-Fi özelliğini kullanamıyoruz. Evin Aklı uygulamasında belirtildiği gibi kurulum yapıyorum, klima cf modundayken Wi-Fi ağlarında V-Bot_Pro_XXXX, VEA_E_XXX, VEA_T_XXX, VEA_R_XXX veya VEA_R_2XXX Wi-Fi ağları listelenmiyor. Wi-Fi özelliği var diye bu klimayı tercih etmiştik ama bağlanamadıktan sonra pişman olduk aldığımıza. Ne yaparsak yapalım bağlayamadık. Klima cf modundan çıkmıyor

14 Temmuz 2023 11:35 (Şikayetten 6 gün sonra)
23 Temmuz 2023 14:53

Merhaba, Self Servis çözümler arasında problemim ile ilgili bir başlık yok maalesef. (https://cozumuvar.vestel.com.tr/) Web sayfası üzerinden servis talep ettim. Sonrasında telefon ile iletişime geçtiler benimle ve gün kararlaştırdık. Kararlaştırdığımız günde ne gelen oldu ne de telefon ile aranıp açıklama yapıldı. Servis hızı ve desteğinden maalesef memnun değilim. Konunun çözülmesi için yardımcı olur musunuz?

Onur
Onur

Merhaba klimayı bugün taktırdım. Yapmanız gereken Modem arayüzünden modemin adını düzgün bir şey yapmak. 2. Olarak cf yi kılmanın üstünde açık olarak LED ekranda görün telefonunuz ile klimayı bir kere eşleyin cf modunda klima da Wi-Fi sinyali yayıyor. Sonra uygulamadan ağınızı seçin ve şifresini girin hemen kurulum ekranına atacak sizi basit ama ilk önce telefon ile Wi-Fi birbirini tanımak zorunda.

Pelin
Pelin

Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum. Sizin probleminiz çözüldü mü

Kaan

Merhaba, servis talep ettim web sitesi üzerinden. Daha sonra aradılar gün belirledik. Ve belirlediğimiz günde gelen olmadı. Maalesef problemim çözülmedi.

Vestel Nova İnverter Klimanın Evin Aklı Uygulamasında Kurulamaması!

Miray
04 Temmuz 2023 10:35
Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Kağan
22 Temmuz 2023 03:53