Vestel Nfk54112 Aşırı Sesli Çalışıyor!

12 Temmuz 2024 16:501.597
12 Temmuz 2024 12:21

Vestel nfk 54112 Buzdolabı değişimden üzerine fark verilerek alındı, aşırı ve rahatsız edici ses var ve motor üzerinde ki su kabı taştı, kurulumumun ilk haftası servis çağırdım video kaydı aldı, ertesi gün biri aradı ses birkaç güne oturur gaz sesi dedi, hâlâ düzelmedi geçen hafta Vestel sosyal medyaya yazdım bir bayan ulaşıp randevu kaydı açtı 10.07.2014 tarihin saat 13-15 arası 8103782491 talep numarasını SMS ile bildirdiler bugün ayın 12'si ne gelen var ne giden ilgili değiller 25 yıllık bir Vestel kullanıcısı olarak perişan oldum, çok eski bir Vestel müşteri olduğumun teyidini Gebze Vestel ses ticaretten sorgulayabilirsiniz.

16 Temmuz 2024 17:43

Vestel'den bir bayan aradı teknik personel ile videonun izlendiğini, sesin gaz akış sesi olduğunu ve yaz aylarında normal olduğu bilgisini verdi, şurada kışa ne kaldı 🙃 bu ifade ile kışa sesi daha az duyacağımı anladığım anladım ben.

17 Temmuz 2024 07:43 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz bildiriminizle ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?

21 Temmuz 2024 22:56

50 yaşımdan sonra dert sahibi oldum, ses rahatsız edici şekilde devam ediyor ve hiç durmuyor buzdolabı +4 -18 derecesini bulduktan sonra belirli bir süre sessize geçmesi gerekmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum, bu benim 3. Vestel dolabım bu yeni teknoloji ( Suriyeli sahilde nargile içer fokur fokur efektli falan mı? )

21 Temmuz 2024 23:30

Şikayet hâlâ devam ediyor, ses normal deyip geçiştiriyorlar yok böyle bir şey.

4 Ağustos 2024 14:32

Değişen bir şey yok sese devam

24 Şubat 2025 21:20

Havalar sıcak yaz dönemi böyle olur, dolabın sesi kış sezonu oturacak dediler kışta geldi çattı bir düzelme yok, hâlâ sesli ve devamlı çalışmaya ediyor.

Benzer Şikayeti Var
21 Ağustos 2024 13:50

Öyle bir şey yok, yalan söylüyorlar. Bize gelen servis de normal değil dedi. Ben iade işlemi başlattım

Benzer Şikayeti Var
21 Ağustos 2024 01:32

Biz Nfk 54112 modelden aldık 10 gün olmadı arka su kabı dolmaya başladı. Sizde de aynı sorun var mı?

Vestel Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Fatih
Fatih
15 Temmuz 2025 11:542.478

2021 yılında Vestel'den buzdolabı aldım, o günden bugüne kadar yaşadığım sıkıntılar bitmedi. Ne satış sonrası hizmetten ...

Arızalı Buzdolabı Nedeniyle Uzayan Teslimat Süreci Ve Yaşanan Mağduriyet

Eyüp
Eyüp
22 Temmuz 2025 18:391.272

Vestel NFK54102 e gı Pro wıfı No-Frost Buzdolabı ürünümün son zamanlarda ürünlerimi bozması ve soğutmaması üzerine 30.06...

Cemre
Cemre