Sefa sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 17:15

Vestel bayisinden bir klima aldım. Beşinci ayda, garantisi hala devam ederken, klimamda aşırı sesten dolayı servis çağırdım. Sesin motordan geldiğini söylediler ve motorun değişmesi gerektiğini belirttiler. Yeni motor taktılar fakat ses hala devam ediyor. Sağlam motoru değiştirdiler. 'Abi, susturucu isteyelim, bir de susturucu takalım' dediler. Susturucu takıldı ama dış ünitedeki sesi kesmedi, hala devam ediyor. Cihazla ilgilenen servis elemanı işten çıkmış, başka biri geldi ve 'Abi, bu ses normal, niye bu işlemleri yapmışlar?' dedi. Tabii ki 4-5 defa gelip işlem yaptılar ama çözüme ulaşılmadı. Ses rahatsız edici bir şekilde hala devam ediyor ve üstüne üstlük bir de 'Error 13' kodu vermeye başladı. Servisteki eleman 'Abi, fazla akım gelmiştir' diyor telefonda. Cihazın kurulumunu yapmaya geldiklerinde bana iki adet akım koruma prizi sattılar, 'Abi, bunları takalım her ihtimale karşı' diye. Onlar da hala takılı durumda. Bizzat değişim istiyorum. Hiçbir şekilde işlem yaptırmayacağım. Cihaza beni her seferinde mağdur ettikleri için yeni cihaz ile değişim istiyorum. Vestel'den kaç tane ürün aldım, kalitesine güvenerek ama pişman oldum.

30 Aralık 2024 20:04 (Şikayetten 3 gün sonra)
Sefa
Sefa
03 Ocak 2025 16:58

Servis geldi baktı abi sıkıntı yok bunda normal elektrik akımıyla alakalı dedi ve gitti hiçbir şey yapmadı elektrikçi çağırdım akımı ölçtürdüm abi normal akım dedi sanki evimde sadece elektironik eşya olarak klima varmış gibi böyle saçmalık mı olur dış üniteden kompresör ses yapıyor dedi değişim istiyorum dedim abi bu normal dedi evimde Arçelik 12 binlik var 2 senedir kullanmaktayım en ufak sesi yok arızada açmadı elektrik akımından olsa bu klimamda da aynı sorun olur ama yok servis ilgilenmiyor direk değişim istiyorum.

Nihat sonuçtan çok memnun

Nihat
20 Aralık 2023 20:31

Vestel Klima: Bitmeyen Arızalar Ve Uzayan Bekleyiş

Deniz
11 Ocak 2025 01:55
Beyhan sonuçtan hiç memnun değil

Beyhan
08 Aralık 2023 23:32
Züleyha sonuçtan hiç memnun değil

Züleyha
07 Mart 2025 21:42
Suad sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2024 10:01
"Merhabalar, Firma tarafımıza ulaştı ve kurulumunu ücretsiz bir şekilde tamamlamıştır. Ekibe teşekkür ederim her şey için ellerinize sağlık."

Vestel Kategorileri