Vestel Klima Montaj Mağduriyeti

15 Ağustos 2023 16:28

16 Ağustos 2023 12:29

Vestel. Klima montajı mağdur etti. Dun servis geldi takılacak yere baktılar. Dıs üniteyi nereye konulacak konusunda biraz sorun yaşadık. Surat 5 karışta olsa istediğim yeri kabul ettiler. Kendilerine kalsa balkonda yere koyacaklardı. Daha sonra klimanın aşılacağı aparatı taktıktan sonra duvarın delinmediğini 2 saatten fazla uğraştıracağını 800 TL verirsek yapacaklarını yoksa yapamayacaklarını söylediler. Kutuları açıp ortalığı öylece bırakıp gittiler. Sonuç olarak ta yeri hazır değil diye servise bildirmişler. Duvarı benim mi delip hazırlamam lazımdı. Bu montajın parçası değil midir. Ya klimayı takin ya da iade alin

15 Ağustos 2023 14:28

Vestel klima aldım. Montaja gelen kisi duvara metal plakayı taktıktan sonra burası delinmez 800 TL verirseniz delerim. Yoksa karotçu çağırın deyip saçmaladıktan sonra gitti madem öyle niye bastan söylemiyorsun. Benim duvarımı zedeliyorsun. Ayrıca klima kasasını balkonda oraya koyalım diyorum olmaz diyor burası olmaz diyor. Komsunun kini gösterince olur diyor. Ya gelin montaj yapın ya da iade alin

Sipariş numaram 215 HY7197R Nalburdayim.com dan alindi.

15 Ağustos 2023 12:18

15 Ağustos 2023 12:21

Sipariş numaram 215 HY7197R Nalburdayim.com dan alindi.

17 Ağustos 2023 16:32 (Şikayetten 2 gün sonra)

17 Ağustos 2023 19:39

Kaç gün oldu hala ses yok Vestel den. Tansiyon hastasıyım. Zaten ürünün gelmesi montajı için 1 aydır bekliyorum. Hala da bekletiyorsunuz. Takılmazsa iade sureciyle ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Çünkü aldığım firma açılmış ürün diye kabul etmiyor. Takmayacaksanız urunu neden açtınız

Cavit
20 Temmuz 2025 08:43
Montaj Randevusu Sürekli Ertelendi, Mağdur Edildim
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2025 22:44
Vestel Klima Montajında Büyük Hasar, Yüksek Ücret Ve Çözülmeyen Sorunlar
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Vestel Klima Arızalı Çıktı, İki Haftadır Teslimat Bekliyorum

Atakan
20 Ağustos 2025 01:01
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
19 Haziran 2025 21:30
Vestel Klima Siparişimde Paslı ve Arızalı Ürün, Belirsiz Değişim Süreci ve Yetersiz Bilgilendirme!

Vestel Kategorileri