Vestel Kazanlı Ütü Kehribar Şikayet

Vestel Kazanlı Ütü Kehribar Şikayet
21 Şubat 2024 14:361.791

Vestel Kazanlı Ütü Kehribar

2018 Mart ayında kazanlı ütü satın aldım. 2024 Ocak ayında ütüm arızalandı. Şubat ayının başında servise teslim ettim. Servisten bana ancak 15 gün sonra telefonla bilgi verildi. Ürünün kartı ve buhar pompası arızalıymış. Yedek parçaları bulunmuyormuş. Bana, tost makinesi ve çay makinesinde indirim teklif ettiler. Ben ise indirimli kazanlı ütü talep ettim. Ancak ellerinde ütü bulunmadığını, üretilmediğini ifade ettiler. Eğer sizden başka bir ürün alırsam, ütüyü imha edeceklerini söylediler. Ben ise ütümü geri istedim. Ütüm, ne kadar arızalı olursa olsun, geri gönderildi. Ancak ürünün dikkatli taşınmadığı ve kırılan plastik parçaların olduğu görüldü. Ayrıca, yedek parça bulunması gerekmez mi? Ütü daha kaç yıllık ki! Her gün düzenli olarak ütü yapsam anlarım ancak haftada en fazla bir gün, bir saatlik ütü yapıyorum. Bir daha Vestel markasını tercih etmeyeceğim ve düşünenlere de önermiyorum.

22 Şubat 2024 15:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

23 Şubat 2024 13:36

Hazal hanımın yardımlarından dolayı teşekkürler.

28 Şubat 2024 12:24

İletişim koptu. Beni arayıp yeni ürün teklifinde bulundular. Hazal hanım telefondayken lütfen ankete katılın. Değerlendirme yapın indirimli ütünüzü yollayacağız dedi. Bende eski ürünümü kargoya verdim. Paramı yatırdım. Henüz tarafıma ne bilgi mesaj geldi ne de ütü. Arıyorum dönüşte yapılmıyor. Bakalım kaç gün bekleyeceğiz.

Gamzegül
Gamzegül
5 Eylül 2024 11:41

Benim de kazanı çatladı ürün yedek parçası yokmuş... Ya siz bana satın kazanı ya da ben size ütüyü,

Yetkili Serviste Parça Temini Sorunu Ve İlgisizlik

Mirac
Mirac
23 Haziran 2025 18:11898

Vestel kazanlı ütümü sehpadan düşürdüm ve su haznesi çatladı. Az miktarda su kaçağı oluştu. Parçasının değişmesi için İz...

Vestel Ütü Garanti Sonrası Arızası Ve Yedek Parça Sorunu Mağduriyet Yaşatıyor

Hakan
Hakan
11 Haziran 2025 06:39881

"Firma sorunu değişim yaparak yeni ürün teslim edildi. Biraz ücret ödedim ama farkı onarım ile kıyaslarsak yardımcı oldular. Teşekkürler"

Vestel Kazanlı Ütü Sorunu

Temel
Temel
18 Mart 2024 20:222.261

Vestel markasına ait kazanlı ütüm tekrar arıza yaptı! Yetkili servise tamir için bıraktım. 15 gün sonra geri dönüş yapıl...

Öne ÇıkanKonular

Vestel Kategorileri