Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kasırga A9000 Süpürge Hortumu Sorunu

21 Ekim 2023 21:50

Vestel Kasırga a9000 ürünün hortum tırnağını veya hortumun kendisini yetkili servis dahi hiçbir yerde bulamıyorum. Bulsam da hortumun fiyatı süpürgeyi aldığım fiyat neredeyse. Servisi aradığımda stokta olmadığını ve ne zaman geleceği hakkında da bilgilerinin olmadığını söylüyorlar. Satışı halen devam eden ürünün yedek parçası nasıl bulunmaz. Nasıl bir tırnak ki şikayetlerin çoğunluğu bu tırnak kırılması sorunu. Süpürgeden gerçekten memnunuz ama hortumun tırnağı yüzünden süpürgeyi doğru düzgün kullanamıyoruz. Ben yerliden Vestel'den yanayım. Evimdeki eşyaların da çoğunluğu Vestel markadır ama bu süpürge bizi mahvetti. Ufak bir tırnak kırılması yüzünden hortumu komple satın almak mı gerekiyor. Vestel kalitesi olarak bu sorunu çözeceklerini umuyorum. Süpürgeyi aldığım fiyata hortum almak istemiyorum.

24 Ekim 2023 14:46 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın yılmaz şikayetinizde paylaşmış olduğunuz iletişim bilgileri ile ürün ve hizmet kaydınıza ulaşamadık. İletişim için tarafınıza arama yaptık , yanıt alamadık.08502224123 numaradan müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dileriz. VESTEL.

24 Ekim 2023 14:46
26 Ekim 2023 12:10

4 gün geçmesine rağmen hiçbir dönüş olmadı.

Eyyüp
Eyyüp

Vestel a9000 kasırga hortum bulamıyorum. Servis arayıp parça yok dedi. Makine sağlam hortum ucu tırnak koptu. Kullanamıyorum. O kadar para verdim. Yazık değil mi? Ürettiğin malın yedek parçası nasıl olmaz? Vestel kalitesi bu demek ki. Bir daha tövbe bu markayı almam.

Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kasırga Elektrikli Süpürge

Ulaş