Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kasırga Elektrikli Süpürge

Vestel Kasırga Elektrikli Süpürge
Ulaş
06 Şubat 2024 20:35

Vestel. Kasırga marka elektrikli süpürgesi hortumunun tırnakları kırıldı. Yedek parça temini için, yetkili servise gittiğim 'de bu ürünün parçasının artık üretilmediği ve yapacak bir şeylerinin olmadığını söylediler.
Halen satışı olan bir ürünün nasıl olur da yedek parçası olmaz inanılır gibi değil! Mağduriyetim giderilmediği takdirde. CİMER'e başvuruda bulunacağım. Yerli üretimi diyerek aldığım Vestel markasının bu konudaki yetersizliği ve sorunumu çözmemesi çok üzücü!

27 Şubat 2024 13:52

Vestel kasırga süpürge hortumu dişlisi kırıldı vetkili servis yedek parça ellerine olmadığı ve üretilmediğini söyledi. Süpürge henüz 3 yıllık ve hala satışı var. Mağduriyetimin giderilmesi için aramadığım yer kalmadı bu nasıl bir duyarsızlık. Yapacak bir şey yok deyip başlarında atıyorlar. Yedek parçası yoksa Vestel ürününün arkasında dursun ve süpürgemi değiştirsin

07 Şubat 2024 10:50 (Şikayetten 14 saat sonra)

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kasırga A9000 Süpürge Hortumu Sorunu

Fatih
21 Ekim 2023 21:50

Vestel Kasırga Süpürgede Parça Dayanıklılığı Ve Yedek Parça Sorunu

İmran
16 Temmuz 2025 14:29
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kasırga Plastik Parçaların Düşük Kalite Olması

07 Mart 2024 13:21
Süleyman sonuçtan memnun

Süleyman
05 Mart 2025 17:43
Sevtap sonuçtan hiç memnun değil

Sevtap
27 Ocak 2024 15:17