İnci sonuçtan hiç memnun değil

Vestel İnverter Dolap Çınlama Sesi

30 Haziran 2024 04:44

Vestel'den aldığım inverter buzdolabı. Çınlıyor alarm sesleri çıkartıyor geceleri uyutmuyor. Gündüzleri seyrettiğim televizyonun sesini bastırıyor huzurumuz kaçtı. Urunu değiştirelim dediler. Gelen üründe matkap sesi gibi ses çıkardı. Hemen geri götürdüler. Aynısı gene elimde kaldı. Motor değişsin hediye garanti uzatalım dediler. Gelen arkadaş motor değiştirmedi. Dolabı öne çekip kendince tamir ettiğini sanıp gitti alay eder gibi. Yalvarıyorum alin bunu benden.

03 Temmuz 2024 12:05 (Şikayetten 3 gün sonra)
09 Temmuz 2024 21:00

1ayda 3 dolap değiştirdiler. Bugün yenisi geldi. İnşallah bu sağlam gibi. Sessiz çalışıyor. Telefonlarda ilgilenen Alihan bey ve dolabımı bıkmadan taşıyan Huseyin bey ve arkadaşına çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Ama ben Vestel'e helal eder miyim onu bilmiyorum 3 defa dolap boşalt geri doldur mahvoldum. Buzluk ürünlerim saatlerde dışarıda kaldı eridi. Yaz tatilini bize evde geçirttiniz tatile çıkamadık her hafta servis bekledik. İkinci gelişlerinde tamire razı geldik tamir etselerdi bunları yaşamadım. Ama o bilinçsiz servis yok bir şey dedi gitti.

14 Eylül 2024 14:23

3defa arıza nedeniyle dolap değiştirdiler. Her gün zam geliyor garantisini uzatmak istiyorum dediğimde, sağlam ürün geldikten sonra dediler. Sağlam ürün geldiğinde ise garanti uzatma fiyatlarına zam gelmiş. Ve benden zamlı şekilde ödeme aldılar. Yaz günü 3 defa arızalı ürün değiştirdiniz. Her seferinde dolap indir boşalt 4 saat ürünler dışarıda kalsın dediniz. Ürünlerim yeri geldi çop oldu dondurmalar eridi, etler çözüldü... Beni mağdur ettiniz. Bir de vaktinde garantiyi uzatamadım sizlerin yüzünden benden zamlı ücret aldınız. Yazıklar olsun.

Murat
21 Mart 2024 11:24
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
06 Şubat 2024 02:12
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
03 Eylül 2024 21:51
Vestel Buzdolabı Mağdur Etti
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Hayal Kırıklığı: Garanti Ve Servis Sorunları

Turgut
21 Şubat 19:15
Vestel Buzdolabı Hayal Kırıklığı: Garanti Ve Servis Sorunları
Esra sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 16:48
Vestel Kategorileri