Burak
22 Ağustos 2023 12:07

Vestel Flora Doğa inverter 152 15000 BTU wıfı Klima r e z a l e t i!

28.07.2023 tarihinde 15.600TL ödeyip sıfır aldığımız klimanın dış ünitesi hasarlı olarak teslim edildi. Bu duruma itiraz etmemize rağmen (basit bir hasar çalışmasında engel olmaz denilerek) hasarlı montaj yapıldı. Ardından klima soğutmadı ve arıza kaydı oluşturduk. Servis geldi ve gazı eksik dendi, gaz basıldı ve bir süre çalıştıktan sonra soğutacağını belirtip servis evden ayrıldı. Ardından klima E7 hatası verip hiç çalışmamaya başladı. Tekrar Vestel ile görüştük ve klimamızın değişeceğini belirttiler. Aradan değişim komple yapılacak dendi. Ancak klimanın iç ünitesi servise teslim edildi. Dış ünitenin teslimatı ile ilgili lojistik açısından sorun yaşadıklarını ve ne zaman teslim olacağının bilgisini veremediklerini belirttiler. Bu süre zarfında da iade etme sürecimiz de doldu. Neredeyse 1 aydır Vestel aşırı mağdur etmekle beraber çözüm bulmak adına hiçbir aksiyon almamaktadır. Yazıklar olsun demekten başka bir şey gelmiyor. Kelimeler kifayetsiz.

vestel-flora-doga-inverter-152-15000-btu-wifi-klima-r-e-z-a-l-e-t-i-1.pdf
23 Ağustos 2023 15:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

11 Ağustos 2023 01:11

Gülay
13 Temmuz 2023 13:35
Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Seyhan
22 Eylül 2023 22:37