Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 03:08

11/08/2020 yılında Vestel marka GT/N5661MGK-ERA (a+) (NFK510) no frost buzdolabı aldım. Aldığımın birinci ayında ana kart arızası var diye servis tarafından ana kart değişimi yapıldı. Daha sonraki zamanlarda soğutucu bölümü ara ara soğutmamaya başladı. 11 Ağustos 2024 tarihinde Vestel çağrı merkezini arayarak 8104805088 başvuru numarası ile arıza kaydı açtırdım ve Keçiören Ersa Vestel yetkili servisinden bir personel gelip arıza tespiti yaparak 5500 TL fiyat verdi ve 14/08/2024 tarihinde buzdolabını tamire gönderdim. Aynı gün tarafıma konsinye bir buzdolabı verileceği bilgisi verildi. Lakin herhangi bir buzdolabı teslim edilmedi. Ertesi gün yetkili servis tarafından buzdolabı göndermişler ancak daha önce bilgi vermedikleri için Ankara dışına çıkmam gerektiğinden aradılar, doğal olarak evde bulunmadığım için alamadım. Defalarca servisle iletişime geçmeme rağmen cihazımın atölyeye alındığı bilgisi vermelerine rağmen arıza hakkında bilgi alamadım ve ne akıbeti olduğunu dahi bilmiyorum. Benim buzdolabının tamir edildikten sonra kaç gün çalışacağı konusunda endişelerim var. Bundan sonra zaten Vestel ürününü almayacağım. Çünkü ilk aldığım günden sorun çıkarması bozuk ürün sattığı algısı, yetkili servisin ilgisizliğinden ve net bir bilgi alamadığımdan şikayetçiyim. Vestel'den şikayetçiyim. Neye yarar.

22 Ağustos 2024 19:16

22.05.2024 tarih saat 12:05 Vestel yetkili servisi yapılan görüşmede konsinye buzdolabını getirmemek için tamire verdiğim kendi cihazımı son kontrollerin yapılıp gün içinde teslim edeceği bilgisi verdiler. Saat 17.30 servisi aradım ve cihazın gonderilecekmi diye teyit ettiğimde evet cihazınız teslim edilecek bilgisi verilmesine rağmen saat 18.00 servisten tekrar aranarak cihazınız test aşamasında yarın sabah ilk olarak sizinki teslim edilecek denmesi artık amacını aştığını göstermektedir. Bilerek ve kasten yapıldığını düşünmüyorum biliyorum. Buzdolabını yarın getirmeyin sizin olsun dediğim. Getirme kararı aldılar. Bundan sonra Vestel ya da Vestel'i ürettiği başka bir cihaz evime sokarsam Allah belamı versin. Evlenecek oğluma bir tane bine markaninizin ürününü aileme ve tanıdıklarıma aldırmamak için yaşadığım gelişme ile ilgili güzel bir yazı yazarak sosyal medya üzerinden paylaşacağım. Buzdolabı arızasında ise benzin döküp yakıp sosyal medya üzerinden de paylaşacağım. Vestel ürünü almayın aldırmayın.

22 Ağustos 2024 19:46
Vestel Ersa Yetkili Servis

Buzdolabı geldi bir bakın nasıl geldi kaynak yapıyorsan elektrik kablolarını yakmazsin ayaklıkları yok ezikler bakalım calisacakmi. Yetkili servise verdiğiniz ürünlerin fotoğrafı çekin yoksa zaten vardı derler

22 Ağustos 2024 19:49

Bunları atlamışım

23 Ağustos 2024 11:36 (Şikayetten 2 gün sonra)
23 Ağustos 2024 16:45

Bundan sonrası için firma olarak benim için bir vasfınız yok. Teknik servisi tarafıma gönderen sizlersiniz. Hiçbir çözüm üretilmedi

26 Ağustos 2024 10:16

Dondurma bölümü arızası için Vestel müşteri hizmetlerini aradığımda bu yetkili servesi tarafıma Vestel olarak siz yonlendirdiniz. Ben bir tercih yaptım Vestel'i güvendim ve yetkili servis çağrısı oluşturdum. Aynı hizmeti Özel servisten aynı gün içinde alabilirdim. Fiyatta aldım 2.400 TL fiyatta aldım. Lakin yetkili olsun dedik garanti olsun dedik yanildik. Tarafıma teslim edilen buzdolabının üzerindeki hasarları ve kabloda oluşan yanık lekelerini değiştirmenizi talep ederim. Aksi takdirde yetkili servisinize ödenmesi gereken sadece gaz basımı olan kendi düşüncem Tarafıma fatura ibraz edilmedi ne tür işlem yapıldığı bilgisi verlmedigi neyin ücretini ödeyeceğimi bilmediğim için 5500 TL bilgi verdikleri ücreti 2500 TL vermiş olduğum peşinat tutarı haricindeki 3000 TL olan ödemeyeceğimi yetkili servisine bilgi verilmesini ayrıca fatura oluşturulmadan yapılan işlemler belirtilmeden borç tutarı nasıl oluşturulur? Ben sadece arızalanan buzdolabının sorununun uluslararası kurumsal firmanızdan talep ettim Firmanıza olan güvenim bu süreç içerisinde yerle bir oldu. Vestel aldığıma ve alacağıma pişman oldum. Esim dostum ve tanıdıklarım bu konuyu şaşkınlıkla karşıladılar. Vestel'den uzak durmak lazım fikrine kapıldılar ki bu durum karşısında kapılmamakta imkansız. Karşı karşıya bırakıldığım bu durumdan dolayı sözde yetkili servisinizin gerekli şekilde cezalandırılmasını ve bana bu yaşattıkları sıkıntılı süreç muameleden dolayı yaptığım ödemenin de tarafıma iade edilmesini ayrıca cihazıma verilen fiziki zararlarında bir başka yetkili servisi tarafından ücretsiz olarak giderilmesini arz ederim.

11 Ekim 2024 07:42

Merhaba buzdolabı bugün itibari ile tekrar aynı arızayı verdi. Tekrar bir arıza kaydı acalım heyecan baslasin.

Yavuz sonucu yetersiz buldu

Vestel Buzdolabı Sorunları Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Yavuz
20 Ocak 2025 16:27
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Buzdolabı Arızası: Vestel'den Sürekli Oyalama Ve Mağduriyet

Hayriye
24 Temmuz 2025 20:45
Abdullah sonuçtan çok memnun

Vestel Taşınma Sürecinde Buzdolabı Sorunları

Abdullah
07 Ocak 2024 23:47
Ercüment sonuçtan hiç memnun değil

Ercüment
27 Kasım 2024 14:26