Ertuğ sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Cmı 108222 Wıfı 10 Kg 1200 Çamaşır Makinesi Çok Ses Çıkarıyor

09 Ekim 2023 21:05

Vestel'den aldığım çamaşır makinesi çok ses çıkarıyor diye servis kaydı açtım. Servis bugüne kadar 4 kere evime geldi. İlk seferinde test programı çalıştırıp bir sorun yok dediler, gittiler. İkinci seferde ayaklarının ayarları bozukmuş düzelttik deyip gittiler. Üçüncü seferde geldiklerinde ilk defa açtılar makineyi ve tamburun içindeki taşın çarptığını söylediler. Taş içeride vurup vurup durmuş makineye ve içerisini siz düşünün. Yapıldı sandım ama halen düzelmemişti. Yeni aldığım bir üründe beni bu kadar uğraştırmaları canımı sıkmıştı ve makinem deforme olmuştu. Hatta içinden vida sesleri de geliyor ama ona bakmadılar bile ve halen sesi düzelmemişti. Dördüncü seferde geldiklerinde de artık ürünü istemediğimi ve başka sorunların olabileceğini söyledim. Değişim talep ettim fakat hiç oralı bile olmadılar. Bu kezde ne çıktı biliyor musunuz. Amortisörlerin bir tanesi fazla yumuşakmış ve değişmesi gerekiyormuş. Siz olsanız bu ürünü daha çok kullanmak ister misiniz? Bugün 2 defa arandım ve değişim veya iade istediğimi belirttim ama onarım yapabiliriz dediler. Ben artık bu üründe bir sorun olmadığına inanmıyorum. Yoksa bile bu taşın vurma sürecinde ürüne birçok şey olmuştur. Bir tüketicinin bu kadar mutsuz olması sizin için önemsiz mi anlamıyorum. Sorunun çözülemeyeceği belli ama benimle ilgilenen yok. Ayrıca ek olarak dokunmatik ekran bir panel var. Başlat tuşu bazen çalışmıyor. Servise sorduğumda nemden olabiliyor dendi. Ama şans eseri yine çalışmadı ve makine uygulamaya bağlı değildi. Bağlamak için başlat ve sıcaklık tuşuna 3sn basılı tutmak gerekiyor. Denedim ve çalıştı. Ama başlata bastığımda makineyi çalıştırmıyor. Servisin ilgisizliğinden mi bilgisinden mi desen bu durumda bile bana ilgilenmeden bir şey söylemişlerdi. Ve bu kadar sorun varken (vida sesleri, başlat tuşu, aşırı ses gelmesi ) halen bana onarım diyorlar ve amortisör değiştirip gidecekler. Ben hakkımı her yerde arayacağım. Sanırım sizi tercih etmekte hata yapmışım.

profile profile
10 Ekim 2023 13:23 (Şikayetten 16 saat sonra)

18 Ekim 2023 19:38

Yine herhangi bir destek sağlanmadı.

Vestel Çamaşır Makinesi: Sürekli Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

Özlem
19 Kasım 2024 12:27
Filiz sonuçtan çok memnun

Filiz
18 Mayıs 2024 01:18
"Çamaşır makinem değiştirildi, üstelik bir üst modeli ile. Vestel markasının ürünün arkasında durması beni memnun etti. Bu süreçte sorunumla ilgilenen emeği geçen gülsal Vestel yetkili satıcımıza, altunlu teknik servisimize teşekkür ederim. Ama en çokta beni sabırla dinleyen Murat beye ayrıca teşekkür ederim. Vestel 👍👍👍👍👍"
Vestel Memnuniyetsizlik, Değişim İstiyorum
Mihrali sonuçtan hiç memnun değil

Mihrali
05 Nisan 2024 01:25