Nejla sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çaycıda Plastik Kokusu

Vestel Çaycıda Plastik Kokusu
Nejla
23 Mayıs 2024 13:26

4-5 ay önce Vestel'den çaycı aldım. Ancak aşırı plastik kokusu var ve çay içilmiyor kokudan. Belki zamanla geçer diye bekledim ama bir türlü geçmedi kokusu. Vestel gibi önceliği müşteri memnuniyeti olan bir markadan böyle bir şey beklemezdim. Gereği yapılırsa çok mutlu olurum.

04 Temmuz 2024 12:25

7-8 ay önce Vestel Sefa 2100 b marka çaycı aldım ancak aldığım günden beri plastik kokuyor çay içilmiyor kokudan. Daha önce buraya yazdım adres verdiler götürdüm Ankara'ya göndereceğiz dediler sonra parça değiştirip geri gönderdiler bana. Aynı sorun yine olunca tekrar aynı yere götürdüm aynı şekilde yine Ankara'ya gidip geldi yine parça değişmiş dediler. Bu kez aradım yine tekrar gönderin diyorlar böyle bir şey olamaz ama ya ben sürekli bunu göndermekle mi uğraşacağım. Benim anlatamadığım bunun parçayla ne alakası var plastik aksam kokuyor. Sürekli bir erteleme. Vestel gibi bir markaya hiç yakıştıramadım resmen mağdur ediyorsunuz beni. Değişim ya da para iadesi istiyorum yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım artık. Bu şikayeti kaç kişiden duydum herkeste aynı problem. Madem böyle kokacak niye satıyorsunuz mağdur ediyorsunuz

Ek
24 Mayıs 2024 10:26 (Şikayetten 21 saat sonra)

Şener sonuçtan hiç memnun değil

Şener
17 Nisan 2024 13:50

Hakan
20 Şubat 2024 13:17

28 Temmuz 2024 13:12
Vestel Marka Çay Makinesi Almanın Pişmanlığı
Vestel Marka Çay Makinesi Almanın Pişmanlığı
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Sefa 5000 Çay Makinesi Su Kaynatma Arızası

21 Mart 2024 12:36