Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Servis Hüsranı

Filiz
02 Mayıs 2024 00:12

Vestel servis hizmetleri konusunda maalesef beklentilerimi karşılamadı. Küçükbakkalköy/Ataşehir'de ikamet ediyorum. Hotpoint Ariston marka çamaşır makinemi kullanıyorum. Hotpoint Türkiye piyasasından çekildiği için, servis hizmetlerini Vestel üstlenmiş durumda. Ancak servis hizmeti beklediğim gibi değil.

İlk olarak makinenin aşırı ses yapması üzerine servisi aradım. Servisten gelen ekip, kazanın değişmesi gerektiğini ve bunun maliyetinin 9 bin tl olduğunu belirtti. Yeni bir makine almak yerine bu masrafı karşılamayı tercih ettim. Kazan değiştirildi ve makine kurulduktan sonra çalıştırmamla birlikte hata vermeye başladı. Kurulumu yapan ekibe hata kodunu ilettiğimde, sorunun çözümü konusunda yardımcı olamayacaklarını söylediler.

Teknik destekten bir başka ekip geldiğinde ise sorunun çözüldüğünü ifade ettiler. Ancak birkaç gün sonra makine yine hata vermeye başladı. Bu kez servis, makinenin kartının yanmış olduğunu ve 4 bin tl karşılığında değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Önceki masrafı da göz önünde bulundurarak kartın değiştirilmesine karar verdim. Yeni kartın montajı için gelen genç teknisyenin tecrübesiz olduğu belliydi ve makine yine hata verdi. Sistemin kayıtlarında problemi bulamayan teknisyen, kartın formatlanması gerektiğini ancak bunu nasıl yapacağını bilmediğini söyledi.

Bu olayların üzerinden neredeyse 10 gün geçti ve hala makine kullanılamıyor. İki hafta boyunca çamaşır makinesi olmadan yaşamanın zorluklarını anlatmama gerek yok. Vestel genel merkezdeki müşteri hizmetleri nezaketleriyle öne çıksalar da, sorunun çözümü konusunda etkili bir yardım sağlayamadılar. Yaşanan bu deneyimden sonra, Vestel markasını tercih etmeyeceğim.

02 Mayıs 2024 09:50 (Şikayetten 9 saat sonra)

29 Aralık 2023 00:08

Emine
03 Ekim 2023 11:03
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
28 Kasım 2023 01:04
Elif sonuçtan memnun

05 Mart 2024 20:38
"Yedek buzdolabı getirilip dolap tamir edildi ve geri getirildi teşekkürler"
Vestel Garanti Kapsamında Yapılmayan Tamirat
Vestel Garanti Kapsamında Yapılmayan Tamirat
Sedar sonuçtan hiç memnun değil

Sedar
22 Kasım 2023 11:18