Vestel Buzdolabının Y5, Sr, T Uyarılarının Servis İle Çözülememesi

İlayda
25 Haziran 2024 22:59

Merhabalar, NFY620P Vestel buzdolabımızın garanti süresi dolduğu için yaşadığımız sorunlarla ilgili olarak servisten defalarca destek almak zorunda kaldık. Ne yazık ki, bugüne kadar beş kez evimize gelmelerine rağmen, ana kartın değiştirilmesi ve rezistans kablosunun yenilenmesi gibi işlemler sorunumuzu çözmedi. Üstüne üstlük, bayram öncesi yaşadığımız bu arıza tüm planlarımızı altüst etti. Vestel'den buzdolabı almayı düşünenler için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar olduğunu düşünüyorum. Servis hizmeti ve call center arasında müşteri memnuniyeti açısından büyük farklar var. Buzdolabının dijital ekranı ile soğutma bölümleri arasında sıcaklık farkı var ve sebzeli bölümündeki donma sorununu bir türlü engelleyemiyorlar, her servisi çağırdığımızda dijital ekranda bambaşka bir simge beliriyor (Y5, sr, t, -- gibi simgeler). Servis her geldiğinde sorunu çözdüklerini söyleyip gidiyorlar ama henüz çözülebilmiş bir sorun yok maalesef. Vestel markası ile ilgili yaşadığımız bu sorunları dikkate almanızı rica ederim.

28 Haziran 2024 11:36 (Şikayetten 2 gün sonra)

Şemsettin sonuçtan hiç memnun değil

Şemsettin
25 Nisan 2025 01:04

Vestel Servisinden Çözüm Alamadım, Mağduriyetim Devam Ediyor

Semra
13 Ekim 2025 16:21
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
10 Mayıs 2024 13:57