Melek sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 13:09

2020 yılında aldığımız Vestel marka buzdolabı her sene arıza veriyor. Biz uzun yıllardır Vestel müşterisiyiz, güvendik ve ilk günkü gibi sağlam olacağını düşünerek satın almaya devam ettik. Ancak aldığımız ikinci Vestel buzdolabı da sorunlu çıktı. Her sene gelen servis arkasında bir şeyler yapıyor, fakat sürekli aynı 'E06' hatasını veriyor ve içinden musluk suyu sesi geliyor. Sanırım Vestel eski kalitesini yitirmiş. Bu dolap için servis talebi oluşturdum ve eğer yine değişim önerirlerse, buzdolabını çöpe atıp başka bir markaya geçmeyi düşünüyorum. Vestel ile ilgili tüm deneyimlerimi hayatımdan çıkaracağım. Ayrıca, her sene Vestel servisinin kapımıza gelmesi nedeniyle tüm mahalleye rezil olduk. İçindeki ürünler de hayat pahalılığında çürüyüp çöpe gidiyor. Bu durumdan dolayı mağduruz ve Vestel'den beklentimiz bu değildi.

29 Mayıs 2024 15:52

4 sene içinde ve her sene yaz dönemi 5 ay kullandığım Vestel buzdolabım gaz kaçağı var denilerek onarılmıyor ve yeni üründe verilmiyor. Bana yine revizyonlu sürekli onarılacak ve 4 sene bitmeden çöpe atılacak dolabı 9bin küsüre satmaya çalışıyor Vestel Manisa'daki Sedef hanım. Ey vatandaş asla Vestel'den ürün al mayın Tüketici Mahkemesi ve CİMER'e ve avukata vereceğim Vestel'i! Benim dolabımı onarmak zorunda! 4 senelik dolap çöp oldu ve bu 4 sene içindede 4 kez onarım yapıldı biraz daha para katın başka marka alın Vestel Regal asla alm ayın evinize sokmayın. Ben yepyeni dolabı şimdi çöpe atıp Samsung buzdolabı alacağım yazdıklarıma inanmayan eklediğim resimlere baksın. Çöpe atacak paranız varsa Vestel alın. Benim 2016 yılından be her 4 senede bir çöpe attığım 3. Vestel buzdolabım resimleri inceleyin.

Ek
22 Mayıs 2024 10:09 (Şikayetten 20 saat sonra)
28 Mayıs 2024 18:04

2020 yılında aldığımız Vestel dolabımız gaz kaçırıyor diyerek bize revizyonlu onarılmış ürünü 9bintl isteyerek çözüm üretmeye çalıştılar ve bu ürün garanti uzatma durumu yok! Yani 2 sene sonra yine bozulacak ve yine para isteyip yine revizyonlu ürün önercekler. Benim dolabımı onarsınlar ürünlerine sahip çıksınlar! Vestel'e bulaştığım güne lanet olsun birdahamı Vestel asla asla asla!

29 Mayıs 2024 15:22

Yeni ürün yollamaktan vazgeçtiler tekrar revizyonlu onarılmış ürünü 9bin küsüre satmaya kalkıştılar. Sıfır ürün yollanacak diye ödediğim 11733 TL paramı derhal iade edilmesini istiyorum! Telefonları arıyorum iyileştirme var diyerek beni hattan attılar.

30 Mayıs 2024 10:15
Vestel Buzdolabı Tercih Etmenin Pişmanlığı!

Hasta yaşlı insülin iğneleri kullanan annemi beni de mağdur ettiler! Sıfır dolap göndereceklerini belirterek sonra cayıp revizyonlu dolap vereceklerini öğrenince, istemediğim için sıfır değişim için yolladığım 11733 TL yi elinde tutuyorlar böyle bir şey olamaz ya! Vestel'in kasasında para yok pazartesi çarşamba cuma günleri ödeme yapabilirlermiş ama ben çarşamba IBAN'ı paylaştım hala ötelemeye çalışıyorlar ekteki resimlere bakın ey vatandaş bulaşma ayın Vestel'e!

Uğur
Uğur

Melek hanım merhaba, benzer bir durum yaşıyorum. Sizin son gelişmeler nelerdir? Vestel'den yeni dolap aldınız mı yoksa paranızı iade mi aldınız?

Esra sonuçtan memnun

23 Temmuz 2024 18:41
"Sorunum çözüldü"
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Arızaları Ve İlgisiz Servis Mağduriyetimi Katladı

Barış