Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Buzluk Kapak Sesi Ve Takılması

Vestel Buzdolabı Buzluk Kapak Sesi Ve Takılması
30 Mart 2023 16:23

Vestel 212 İstanbul avm mağazasından 26/03/2023 tarihinde satın almış olduğum NF60012 ex ion Wi-Fi model buzdolabının 27/02/2023 öğleden sonra evime getirilip kurulumu yapıldı. Dolap kurulur kurulmaz yaptığım kontrollerde üst buzluk kapağının açılıp kapanırken menteşe kısmında bulunan belirli bir açıyla dönerek kapağın açılıp kapanmasına yarayan hareketli mekanizmasının hem kulakla hem de elimle hissedilir şekilde takılarak ses yaptığını ayrıca üst kapakta menteşesinde boşluk olduğunu tespit ettim ve kurulum yapan arkadaşları aradım geri gelip bakıp sorunu görüp videosunu çekerek Vestel fabrikaya ileteceklerini söylediler. Ertesi gün evimize tekrar servis yönlendirildi. Gelen arkadaşlar sorunu kontrol edip buraya boşluğa pul atabileceklerini fabrika çıkışında ürünün orijinalinde olmayan bir işlemle sorun çözmek istediler. Kabul etmeyince fabrikaya tekrar video çekerek sorunu ileteceklerini söyleyerek kayıt oluşturdular. Dün akşam servis tarafından aranarak fabrika teknik müdürlüğünün konuyu incelediğini ve bu sesin, takılmanın normal olduğu müşterinin ilgili bölgeye vazelin krem sürerek çözüm üretmesini, ilgili sesin kesileceğini belirtmişler. Bu açıklama sonrası Vestel müşteri hizmetlerini arayarak durumu ilettiğim yetkili arkadaşa (sağ olsun çok ilgiliydi, kendini müşterinin yerine koyarak müşteri memnuniyeti adına konuşan) durumu izah ettim ve kendisi kayıt oluşturdu. Bugün tarafıma Vestel'den gelen telefonda tarafıma bilgilendirme yapmak için arayan personel, fabrika teknik şefliğinden aldığı bilgi doğrultusunda yaşadığım sorunun fabrikadan çıkan diğer benzer model buzdolaplarında da olacağını, kullanıma bağlı olarak ilgili sesin kesileceğini, mağazalardaki teşhir ürünlerinin kapaklarından ses gelmemesinin müşterilerin beğenirken sürekli aç kapa yapılmasından dolayı düzeldiği bilgisini tarafıma iletti. Madem düzelecek, konuya vakıf arkadaşlar dedim kaç ay içerisinde sorun düzelir ya da kaç kere buzluk kapağını açıp kapatmam gerekiyor yapalım dedim cevap yok. Sorun düzelmezse belli bir süre kullandıktan sonra ne olacak diyorum cevap yok. Çevremizdeki kişiler Vestel markasını almamamız, markayı tercih etmemiz konusunda satın almadan önce ne kadar uyarsalar da yerli üretim, yedek parça ve servis ağı olarak kötü bir müşteri memnuniyeti yaşatmayacaklarını sanıp ürün evime gelmeden 3 yıl üretici garantisine +4 yılda ek garanti yaptırarak evime soktuğum buzdolabı markası nedeniyle tarafıma yaşattıkları deneyimden dolayı son derece pişmanım.

03 Nisan 2023 15:56 (Şikayetten 3 gün sonra)

26 Mart 2024 23:57

Buyurun ürün sıfır kutusunda açılıp kurulurken tespit ettiğimiz ve söylediğimiz zamanında müdahale etmediğiniz derdimizi anlatmak için takla attığımız sorunumuzun ulaştığı son nokta fabrika uzmanlarınız yetkinleriniz bir menteşe sorununun bile ne olduğunu anlayamamışlar demek ki. Buzluk kapağı burası sürekli kullanılan alt taraf gibi bir kapak değil aç kapa yapılan, hesap etmesi durumu kestirmesi daha kolay olur belki uzman arkadaşlar için.

27 Mart 2024 00:09

Vestel Buzdolabının Sorununa ait video

Vestel Buzdolabının Motoru Bozuldu, Çözüm Bekliyorum

Göksel
02 Şubat 14:08
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Arızası Sonrası Yavaş Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti

Murat
23 Ekim 2025 13:49
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Nf60012 Buzdolabının Gaz Kaçağı Ve Ücretsiz Değişim Talebi

Gizem
03 Mart 11:02
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
26 Mart 2025 01:17
Vestel Buzdolabı Sorunu Ve Değişim Talebi
Vestel Buzdolabı Sorunu Ve Değişim Talebi

Garanti Biter Bitmez Arızalanan Vestel Buzdolabına Yüksek Ücret Ve Belirsiz Çözüm

Nurullah
17 Aralık 2025 13:08
garanti-biter-bitmez-arizalanan-vestel-buzdolabina-yuksek-ucret-ve-belirsiz-cozum-1.jpg
Tüm NF60012 EX Şikayetlerini Gör
Vestel Kategorileri