Necla sonuçtan çok memnun

Vestel Bulaşık Makinesi Pişmanlığı

02 Ekim 2024 20:10
Necla'nın Teşekkür Mesajı
“Nihayet çözümlendi, geç de olsa, yağlı ve kirli çıkan bulaşıklar artık temiz çıkıyor, teşekkür ederim”
01 Ekim 2024 12:13

2021 de aldığım Vestel bulaşık Makinesi aldığım günden beri 1 kez olsun temiz çıkmadı "tüm söylenenleri, ayar, bulaşık tableti, tuz, parlatıcı v. S. R" yapmama rağmen, kaldı ki ben hayatımda ilk defa bulaşık makinesi kullanmıyorum, defalarca iade talebime rağmen, sürekli oyalandım, yok saydılar, hakkımı helal etmiyorum, Vestel gerçekten pişmanlık, asla servis gelsin baksın önerisi istemiyorum artık yeter, ben hakkımı yasal yollardan arayacağım artık, iadenin dışında asla başka bir öneri istemiyorum

03 Ekim 2024 09:30 (Şikayetten 13 saat sonra)
12 Ekim 2024 17:12

Hâlâ çözüm sunulmadı

23 Ekim 2024 20:59

Vestel Bulaşık Makinesi Kapağı Çatladı, Servis İnceleme Yapmadan Kullanıcıyı Suçladı

Sadiye
28 Kasım 2025 09:46
vestel-bulasik-makinesi-kapagi-catladi-servis-inceleme-yapmadan-kullaniciyi-sucladi-2.jpg
vestel-bulasik-makinesi-kapagi-catladi-servis-inceleme-yapmadan-kullaniciyi-sucladi-1.jpg
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Bulaşık Makinesi F5 Hatası Tekrarlıyor, Parça Değişimlerine Rağmen Sorun Çözülmedi

Furkan
15 Kasım 2025 15:36
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
24 Ağustos 2025 20:49
Vestel Bulaşık Makinesi Sürekli Su Kaçırıyor Servis Çözüm Sunmuyor
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Bulaşık Makinemde Tekrarlayan Paslanma Ve Haksız Ücret Talebi

Meral
18 Nisan 21:13