Vestel Bulaşık Makinesi Parça Tedarik Sorunu

Lütfi
02 Eylül 2024 12:47

Arızalanan bulaşık makinemizin onarımı için 19 Ağustos 2024 tarihinde hizmet talebinde bulunduk. Teknisyen arkadaşımız 20 Ağustos'ta bulaşık makinemizi kontrol ederek ekranda yer alan F9 hatasıyla alakalı bulaşık makinesi difüzör parçasının arızalandığını belirtti, parça değişiminin yapılması gerektiğini iletti. Biz de parça değişimini onayladık. Parçanın tahminen ne zaman geleceğini teknisyen arkadaşımıza sorduğumuzda 3-4 gün içinde ulaşacağını iletmişlerdi. 29 Ağustos'ta yetkili servisi aradığımda parçanın 29 Ağustos'ta tedarik olduğunu belirttiler. Bugün 2 Eylül, süreç ile alakalı az önce Vestel yetkili servisi Gül Isıtma Soğutma Elekt. San. ve Tic. Ltd. Şti.'yi tekrar telefon ile aradım. Bu sefer telefona cevap veren kişi parçanın hala tedarik sürecinde olduğunu belirtti. Zaten garanti süresi biter bitmez makinenin arızalanması ayrı sinir bozucu bir durumken, üstüne üstlük cebimizden parasını vereceğimiz yerli üretim olan bir parçanın 2 haftadır tedarik edilememesi, servisin sürekli farklı cevaplar vermesi gerçekten çok can sıkıcı bir durum.

06 Eylül 2024 15:20 (Şikayetten 4 gün sonra)

Vestel Bulaşık Makinesi Arızası

Tahsin
11 Temmuz 2024 17:05
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Vestel'den Hasarlı Ve Arızalı Bulaşık Makinesi Teslimatı, Eksik Aparat Ve Uzayan Mağduriyet

Bahar
12 Ağustos 15:46
vestelden-hasarli-ve-arizali-bulasik-makinesi-teslimati-eksik-aparat-ve-uzayan-magduriyet-2.pdf
Nazim sonucu yetersiz buldu

Nazim