Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
08 Temmuz 2023 17:35

Vestel 65QA9700 aldım LNB kablo girişi hiç zorlama olmadan elimde kaldı ve kırıldı. Vestel servisi aradım tamir için 650 TL'ye yaptırdım. Teslim ettiler. Gittiklerinde yaptığım test sonucu bazı kanallar göstermiyor sinyal yok yazıyor tekrar servisi aradım servis test için televizyonu atölyeye götürdü müşterinin çanak anteninde arıza var diye kayıt geçtiler başka televizyon taktığımda kanalların hepsi gösteriyor. Hiçbir sıkıntı yok ama Vestel TV'yi taktığım zaman kanallar göstermiyor Vestel servisi aradığımda L* TV'de kanallar gösteriyor. Vestel'de göstermiyor dedim servisin verdiği cevap Vestel'i L* le kıyaslamaz dedi o zaman servis olarak sizde Vestel'i kötülüyorsunuz 21.000 e TL'ye aldığım televizyon kanalları göstermiyor Vestel tam pişmanlık yerli ürünümüz diye aldım tan bir fiyasko keşke L* alsaydım.

14 Temmuz 2023 11:57 (Şikayetten 5 gün sonra)

Rüstem
Rüstem

Şu an çektiğin fotoğraftaki yazının aynısı benim Vestel TV oluyor durup durup gidiyor bu yazı çıkıyor nasıl sonuç ne oldu sizin hal oldu mu yoksa pencereden aşağı atacağım bunu 37 bin TL'ye aldım

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2023 06:45
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
25 Nisan 2024 00:51