Erkan sonuçtan çok memnun

Vestel 50U9500 TV Ekran Problemi

25 Eylül 2023 14:13
Erkan'ın Teşekkür Mesajı
“Vestel yetkili servis tarafından aranılarak ürün değişimi yapılacağı söylenmiştir. Teşekkürler...”

Vestel 50U9500 TV aldığım günden ekranda titreme, ses gelip görüntü gelmeme, ekran yansıtmada problem yaşıyorum. 3 kez servis geldi, ana kart değişimi ve yazılım atıldı ancak problem devam ediyor. 4. Kez servis geldi. Onarım kabul etmediğimi ve cihazın değişimini talep ettim. Vestel genel merkezinden aranıp 4. Kez aynı şekilde arızayı yaşamama rağmen, Tüketici Hakem Heyeti'ne değişim için başvuracağımı belirtmeme rağmen değişim yapılmayacağını yazılımla sorunun çözüleceğini belirtiyorlar. Kesinlikle onarım kabul etmiyorum.

26 Eylül 2023 12:48 (Şikayetten 22 saat sonra)

28 Eylül 2023 15:38

Problem aynı şekilde devam ediyor. Hiçbir şeyin düzeldiği yok. Resmen oyalıyorlar. Dün yazılım atıldı bugün tekrar yazılımla çözülür diyorlar.

03 Ekim 2023 15:32

Vestel firması bir televizyonumu 4. Kez oldu halen çözüme kavuşturmadılar. Kanunen 3 kez sonrası birebir değişim hakkım olduğu halde çözüme yanaşmamaktadırlar. Bu kadar seviyesiz ve müşteri ile ilgilenmeyen bir firma görmedim ve hakkımı tüm hukuki mercilerde arayacağım ve aramaya devam edeceğim. Her aradıklarında teknik servis hizmetinden bahsediliyor. Neyin teknik servisi anlamakta biz zorlandık 4 -5 kez gelindi çözüme ulaşmadığı gibi çözümden yanada bir tavır takınmıyorlar böyle seviyesiz bir firmadan TV aldığıma bin pişmanım ve de tüm mercilerden sosyal medya ve iletişim araçlarından bu olumsuzuluğu yansıtacağım.

30 Ekim 2023 16:56

23 Aralık 2023 13:52
Ümit sonuçtan çok memnun

Ümit
09 Haziran 2024 12:27
"Teşekkür ederim mağduriyetim giderildi sorunum kalıcı olarak çözüldü çok ilgiliydiler."
Bilal sonuçtan memnun değil

Vestel 50UA9600 Televizyonumda Sürekli Tekrarlayan Arıza Ve Çözüm Eksikliği

Bilal
22 Ağustos 2025 13:11
Etten sonuçtan hiç memnun değil

Etten
23 Ekim 2023 14:21