Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 00:53

Vestel Nova inverter 122 gı Pro 12000 BTU wıfı Klimayı 22 Haziran 2024 tarihinde satın aldım. Ürünü ilk getirdiklerinde kutusunda hasar vardı ama çok önemsemedim. Bir hafta geçmeden ürünün dış ünitesinden sürtünmeye veya temasa bağlı olduğunu düşündüğüm dayanılmaz bir ses gelmeye başladı. Ses öyle sinir bozucu ki sizlere anlatamam. Ses yüzünden klima açıkken huzursuz oluyoruz. Sessiz modda çalıştırmamıza rağmen ses kesilmiyor. Klima açıkken uyumak istiyoruz, ses yüzünden uyuyamıyoruz. Komşular sesten dolayı şikayete geliyor, klimayı çalıştıramıyoruz. Bir hafta geçmeden pişman olduk. Servis çağırdık, bu gelen ses normal, yalıtımdan kaynaklı diyor. Dış ünite dengede değil diyorum. O kadar olur diyor. Ne açıp baktı ne de doğru düzgün kontrol etti. Hem dıştan hem evin içinden video çekip sizlere atıyorum. Vestel'in bu sorunuma bir an önce çare bulmasını istiyorum. Bu olay artık sinirimi yıpratıyor. Ürünün değişimini talep ediyorum.

22 Temmuz 2024 00:19

Gece beni uykudan uyandıran sesi atıyorum. Bu seste kim uyuyabilir Vestel?

23 Temmuz 2024 17:05 (Şikayetten 3 gün sonra)

Barış
Barış

Klima alacağım bu model iyi gibi duruyordu ama yorumlara bakınca tercihimi değiştireceğim sessiz tavsiye edeceğiniz sorunsuz bir marka ve model var mı

Samet
Samet

Aynı problem bende de var çözen yok

Türker sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Yüksek Ses Ve Güvensizlik Sorunu: Pişmanlık Ve Değişim Talebi

Türker
06 Eylül 2025 03:24
Sena sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 23:48
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Sesli Çalışma

Hüseyin