Şengül sonuçtan hiç memnun değil

! Vestel! Davlumbaz Filtresiz Takılıp Bilgilendirilme Yapılmadı.

Şengül
05 Aralık 2023 13:59

Evimizin tüm beyaz eşyalarını 2021 Temmuz'da Vestel'den aldık. Yine Vestel'den aldığımız ocak, fırın, davlumbaz setinin kurulumu esnasında bilgi verilmediği için ve açıklama yapılmadığı için davlumbazı içerisinde karbon filtre olmadan kullanmaya başladık. Bu durumu, ürün bozulana kadar fark etmedik. Çünkü öğrencilik yıllarımızda ikimiz de davlumbaz kullanmamıştık ve ilk defa evimize alıyorduk. Garantili ürün olduğundan servis talep ettik ve ürünü inceleme için götürdüler. Ancak 'müşteri hatası' denilerek ücretli onarım (2500 TL) önerildi. Kabul etmedik çünkü kurulum esnasında bize içinde filtre olmadığı söylenmemişti. Neden filtresiz satıldığını da anlamış değilim; kurup çalıştırıp gitmişlerdi. Biz bir evin bütün beyaz eşyalarını (buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ocak, fırın, davlumbaz seti, iki televizyon) alıp bir adet karbon filtre almayacak kadar bilinçsiz miydik? 2021 Temmuz ayında 250 lira olsun en fazla, bunun için binlerce liralık davlumbazı çöpe mi atacaktık? Müşteri hizmetleriyle tekrar görüştüm ve garanti kapsamında onarım yapılmasını talep ettim, dönüş bekliyorum. Umarım en kısa zamanda bizi mağdur etmeden sorunumuzu çözerler. Aksi takdirde, 250.000 kişilik sosyal medya hesabımda bu konuyu videoya çekip, bizim gibi insanların mağdur olmaması için paylaşacağım ve konuyu yetkili mercilere şikayetimle ileteceğim.

06 Aralık 2023 11:21 (Şikayetten 21 saat sonra)

Şengül
09 Aralık 2023 20:40

Herkese hazır cevap metnini kopyalayıp yapıştırıyorsunuz çözüm ürettiğiniz de yok hala bir yetkili aramadı bile!

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Ankastre Davlumbaz Ve Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar

12 Aralık 2024 22:18
Vestel Servis Mağduriyeti: Eksik Parça Ve İlgisizlik
Vestel Servis Mağduriyeti: Eksik Parça Ve İlgisizlik
Ahmet sonuçtan memnun değil

Vestel Bornova Süvarioğulları Bayi İade Almıyor.

Ahmet
06 Şubat 2024 00:54
Vestel Bornova Süvarioğulları Bayi İade Almıyor.
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Davlumbaz Kurulumu Kabusa Döndü

Özge
18 Mart 15:38
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Tülay
04 Mart 2024 17:29