Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Yavaş İnternet Ve Cayma Bedeli Sorunu

Muhammed
05 Aralık 2024 12:12

25.11.2024 tarihinde paketim yenilendi, 29.11.2024 tarihinde internetim bitti ve bunun beraberinde internetim aşırı derece son 3 aydır aşırı derecede yavaş çekim sağlayamıyorum. Başka bir operatöre geçmek istediğimde maalesef ki cayma bedeli ve kullanmış olduğum fatura bedelini talep ediyorlar. Ancak Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım. Hakkımı alacağım. Saygılar

05 Aralık 2024 12:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

05 Aralık 2024 12:28

Değerli Müşterimiz, İletişim tercihinizde bizimle ilerlediğiniz için teşekkür ederiz. Tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vererek memnuniyetinizi kazanmayı önceliğimiz olarak görüyor; her an yanınızda, çözüme hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Sizi kaybetmek istemeyiz. Talebinizin incelemesi tamamlanarak 05.12.2024 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Bildirimde bulunduğunuz bölgede inceleme yapabilmemiz için Turkcell uygulamamızdan "Yardım - Arama Bağlantı Kontrolü - Talep İlet" bölümünden detayları paylaşmanızı rica ederiz. Şikayetinizle ilgili son durumu "Taleplerim" bölümünden takip edebilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 532 numaralı müşteri hizmetlerimizden veya Turkcell uygulamamız içerisinde yer alan "Yardım-Yeni Talep İlet" bölümünden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" sekmesinden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

03 Haziran 2024 10:39
Turkcell Usulsüz Ücret Talep Etmek

27 Kasım 2023 20:43
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 13:11
Hizmet Alamadan Cayma Bedeli Şoku
Hizmet Alamadan Cayma Bedeli Şoku

24 Aralık 2024 00:56
Byrm sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2024 17:24
Turkcell Kategorileri