Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Yeni Geçtim Çekmiyor İnternet Şebeke

12 Ocak 2024 20:59

1,5 ay önce Vodafone'dan Turkcell'in Cin Cin paketine geçtim, keşke geçmeseydim. İnternet, görüntülü görüşme yapılamıyor ve bağlantı yavaş uyarıları alıyorum. Köy yollarına girdiğim anda internet sayfasına giremiyorum. Bu kadar düşük çekim gücü olamaz. Birkaç kez müşteri hizmetlerini aradım, güncelleme yaptım ama hala düzelmedi. 20 GB internet paketi kullanıyorum. 4 yıl boyunca Vodafone kullandım ve aynı yerlerde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Turkcell'e neden geçtim ki? 1,5 aylık cayma bedeli olarak 501 TL ödemem gerekiyor. Ya internet ve telefon çekim gücü iyi olsun ya da cayma bedeli olmadan iptal etmek istiyorum. Kullanmadığım paketler için ödeme yapmak istemiyorum.

17 Ocak 2024 17:09

1.5 ay önce Turkcell'e hattımı taşıdım defalarca arama rağmen şebeke sorunumu çözmediler 4 sefer aradım 20 GB internetten internet doğru düzgün çekmediğinde köy yollarında çekmediği için tekrar başka hatta taşıdım 1.5 aylık cayma bedeli 639 TL çıkardılar ödemeyeceğim size de her gün yazacağım 1.5 aylık cayma bedeli 639 TL mi olur defalarca aradım bir çözüm bulamadınız

12 Ocak 2024 20:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Ocak 2024 09:35
13 Ocak 2024 09:49

Şehir in göbeğinde bağlantı hızınız yavaş diye görüntülü konuşma olmuyor bile bağlantınız yavaş yazıyor

14 Ocak 2024 21:16

Cayma bedelsiz tarife değişikliği istiyorum internet hızı çok yavaş çekim de yok yollarda

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 16:16
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
29 Ağustos 2024 13:44

03 Haziran 2025 11:55
Turkcell'de Sürekli Şebeke Sorunu Ve Mağduriyet
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2025 23:26
Selim sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 12:21

Turkcell Kategorileri