Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox İnternet Bağlantı Problemi

07 Şubat 2024 21:25

Yaklaşık 4 senedir Superbox kullanıyorum. Superbox numaram 0539***5607. Kullanmaya başladığımdan beri tamamen hep bir sorun hep bir sıkıntı fakat altyapım olmadığı için mecburiyetten kullanmak zorunda kaldım. Sürekli bağlantı problemi yaşıyorum uzaktan bağlanıyorlar bir sorun yok diyorlar arıza kaydı açıyoruz bir sorun yok deyip gelmiyorlar ama ben internet kullanamıyorum kapattırmak istiyorum taahhüt olduğu için fahiş cayma bedeli istiyorlar. Siz verdiğiniz sözü tutmayınca biz bir şey yapamıyoruz. Ama biz verdiğimiz taahhüdü bozmak istediğimizde bir sürü para istiyorsunuz. İnterneti kullanamıyorum kullanabilsem zaten kapattırmak istemem.

08 Şubat 2024 01:04 (Şikayetten 3 saat sonra)

08 Şubat 2024 08:14

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Barış
Barış

Cayma bedeli ne kadar istiyorlar

Turkcell Süper Box Bağlantı Sorunu

Coşkun