Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Bağlantı Problemi

Dursun
13 Haziran 2023 23:09

Yaklaşık 3 aya yakın süredir Superbox hızı 0.9-1.6 Mbps arasında gezmekte. Defalarca müşteri hizmetleri ile görüştüm ancak herhangi bir çözüm gerçekleştirilmedi. Bağlantı devamlı kopuyor ve hızım kötü. İndirme yapmak, bir şey izlemek mümkün değil. Her ay 240₺ ödüyorum ve bu para çöpe gidiyor. 250gb avantaj paketi kullanıyorum ve taahhüdüm bittiği anda iptal ettireceğim. Şehir merkezinde yaşıyorum ve sinyal gücüm tam ancak hızım çok kötü. Bu şikayeti yazarken dahi defalarca kopma yaşadım. Lütfen temsilci arayıp bana yok modemi kapatıp açın, yok konum sıfırlıyorum gibi cümleleri kurmak için aramasın. Ben çözüm istiyorum!

14 Haziran 2023 01:05 (Şikayetten 1 saat sonra)

19 Haziran 2023 18:35

Değerli Müşterimiz, Baz istasyonunun bulunduğu bölgedeki coğrafi koşullara, şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza, bağlanılan siteye ve baz istasyonun uzaklığa göre alınan hız değerleri değişkenlik gösterebiliyor. Detaylı inceleme yapabilmemiz için hız testinizin sonucunu ve kurulum yapılan yerin açık adresini Turkcell uygulamamızdan “Yardım - Arama ve Bağlantı Kontrolü - Talep İlet” adımlarını izleyerek iletebilir, durumu 'Taleplerim' kısmından takip edebilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 0532 532 0000 numaralı müşteri hizmetlerimizden veya Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Dursun
19 Haziran 2023 18:58

Bir çözüme ulaştırılmadı problem baştan savma cevap almayın / aldırtmayın!

Caner sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 00:40
Turkcell Superbox Hız Sorunu
Turkcell Superbox Hız Sorunu
Efe sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 23:06
Yusuf sonuçtan memnun

12 Şubat 2024 22:19
"Teşekkür ederim sorunum çözülmesede ücretsiz cayma hakkı tanıdığınız için"

Beytullah
20 Ağustos 2024 09:53