Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Operatör Kaynaklı Problemimi Çözemiyor

Özgür
19 Temmuz 2024 22:53

Turkcell Kurumsal hat kullanıcısıyım. Yurt dışından bir cihaz aldım 4 ay önce, yasal hakkım olarak telefonu kaydettirmeden SIM 1 ile 4 ay, SIM 2 ile 4 ay olacak şekilde toplamda 8 ay kullanabilmem gerekiyor. İlk 4 ay herhangi bir sorun yaşamadan kullandım, 4. ay sonunda hattım kapandı. Ben de diğer SIM yuvasına takarak kullanmaya devam etmek istedim ancak 'SIM kart engellendi' uyarısı aldım ve çalışmadı. Farklı bir Turkcell hattı ve diğer operatörlerin hatları ile ayrı ayrı denedim. Kendi kartım hariç hepsi ile çalıştı. BDK'yı aradım teyit aldım, 120 gün daha hakkım olduğunu ve istediğim kart ile kullanabileceğimi teyit ettirdim. Turkcell müşteri hizmetlerini aradım, kayıt oluşturdular. Başlarda ısrarla topu BDK'ya atmaya çalıştılar. Operatörle alakalı değil dediler, sonra bir kişi kabul etti. Turkcell müşteri hizmetlerinden biri bu operatör kaynaklı bir problem ancak bunu farklı bir bölümün bakması gerekiyor dedi ve kayıt oluşturdu. Bunun üzerine bana 532'den arama geldi. Arayan kişi teknik birimden aradığını söyledi ama daha IMEI'nin nasıl telaffuz edildiğini bile bilmiyordu. Bu konu hakkında hiç bilgisi yok, ne sorsam 'ben onu sorup size döneyim' falan diyor, önce biliyormuş gibi 'öyle olmuş, şöyle olmuş, şunu yapmanız lazım, bunu yapmanız lazım, bizimle alakalı değil' diye kaydı kapatmaya çalışıyor. Ben karşı çıkıp sorular sormaya başlayınca, 'Benim o konuda bilgim yok, ben bir sorup döneyim' diyor. En sonunda 'Sizden daha fazla arama almak istemiyorum, beni bu konuda bilgili birileri arasın, sizin bilginiz yetersiz' dedim. Turkcell ısrarla problemin kendilerinden kaynaklanmadığını söylüyor ama cihazın diğer bütün hatlarla çalışıp bir tek benim hattımla çalışmaması zaten operatör kaynaklı bir problem olduğunun ispatı. 1 haftadır beni mağdur ettiler. En kısa sürede problemimi çözmelerini talep ediyorum.

19 Temmuz 2024 22:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Temmuz 2024 07:46

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Özgür
30 Temmuz 2024 11:01

Ne incelemeymiş arkadaş ya Atom mu parçalıyorsunuz da 10 gündür cevap yok, bir de mesaj gelmiş bana şikayetiniz çözümlendiyse tıklayın diye hata kaza basıp şikayeti kapatmamı mi bekliyorsunuz.

Enes sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 12:40
Turkcell eSIM Aktivasyon Sorunu ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
23 Ekim 2023 16:28