Gamzenur
16 Mart 2024 21:29

14.03.2023 tarihinde aylık kullanım 20 GB ta ulaşmayan paketimin bittiği mesajını gördüm. Mesaj düştükten sonra mobil veriyi kapattım bir süre sonra 1 GB 50 TL olan bir paket tanımlandı hattıma. Mobil verim kapalı olmasına rağmen 2 defa daha 1 GB gelen internetim bitti. Acaba benden kaynaklı mı eski internetim mi düşüyor diye 3 haftalık 10 GB internet paketi aldım ve tekrardan mobil verimi kapattım. Arada bir saat geçtikten sonra hiçbir şekilde kullanmadığım 10 GB internet kendiliğinden bitti.
Akşam müşteri hizmetlerini aradığımda çalışma saatlerim içinde telefonu hiç elime almadığım mobil verimin kapalı olduğu saat diliminde Facebook a giriş yapıldığım daha sonra da bir saat boyunda görüntülü görüşme yapıldığım söylendi. Bunu benim yapmadığımı ısrarla söylememe rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Ertesi gün dalga geçer gibi bana aylık 166 TL ödediğim faturamın paket aşımından dolayı 700 TL'ye çıktığı yeni paket almam için teklif verildi. Müşteri temsilcisine mağdur olduğumu mağduriyetimin giderilmesi için bir yol göstermesini ısrarla söyledim biz bu konuda hiçbir şey yapamayız isterseniz paket alın dendi. Turkcell kesinlikle güven kaybetti benim hattımdan benim kullanmadığım internetim neden bitti bir kişi bile cevap vermiyor. Mağduriyetimin giderilmesi için hiçbir şey yapılmıyor.

17 Mart 2024 01:06 (Şikayetten 3 saat sonra)

17 Mart 2024 10:13

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletişimde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Paket haklarınız bittiğinde size SMS ile bilgi verilmektedir. Paket bitiminizde kullanımlarınız devam ediyorsa otomatik olarak aşım paketleri devreye girer. Dilerseniz Akıllı Fatura Kampanyasına katılarak paket dışı kullanımlarınız ve paket aşımlarınızı engelleyebilirsiniz. Akıllı Fatura Kampanyası, paket bitiminden sonra veya pakete dahil olmayan kullanım yapmak istediğinizde, faturanıza ek ücret yansımaması için devreye girer. Kullanımınızı kısıtlayarak durdurur ve sizi bilgilendirir. Kampanyaya “AKILLI FATURA” yazıp 2200’a SMS göndererek katılabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Gamzenur
17 Mart 2024 12:08

Paket bittiğinde SMS ile bilgi verdiğimi daha sonrasında mobil verimi kapattığımı açıkça belirttiğimi düşünüyorum. Akıllı fatura zaten paketimi kontrol etmiş olsanız var olduğunu görürsünüz. Bana doğru düzgün bir cevap vermenizi rica ediyorum kullanmadığım internetin neden bittiğini düzgünce açıklayacaksınız. İnsanların boştan yere neden parasını aldığını açıklayacaksınız mağdur edilen benim burada.

Senay sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 10:50

27 Temmuz 2023 12:34