Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell İstediğim Paketi Vermiyor

04 Nisan 2024 17:34

Yaklaşık dört yıldır Turkcell kullanıcısıyım. Hizmetleriniz diğer operatörlere göre daha pahalı olmasına rağmen aldığım hizmetten memnunum ve taahhüdümün bitmesine dört gün kaldı. Her ay internet kullanım hakkımı zorlukla yetiştirmekteyim. Daha rahat ve aktif kullanım için interneti bol olan GB artı sosyal medya içeren Platinum paketler yerine, örneğin Mega 50 paketine geçmek istiyorum; ancak hattıma uygun olmadığı belirtiliyor. Ücrette indirim talep etmiyorum, paket ücreti neyse onu ödemeye hazırım; ancak bana sadece belirli paketlere geçiş yapabileceğim söyleniyor. Bu durum bir dayatma olarak karşıma çıkıyor. İnternet kullanımımı göz önünde bulundurarak öneri yapılmasını anlıyorum; fakat internetim yettiği için ortalama 25 GB kullanmıyorum ve bitmesin diye son derece dikkatli kullanmaktayım. Eğer Mega 50 paketi hattıma tanımlanabilirse taahhüdümü yenilemeyi düşünüyorum; aksi takdirde yetersiz internet ve Turkcell'in yüksek ek internet ücretleri nedeniyle başka bir operatöre geçmek zorunda kalacağım.

04 Nisan 2024 17:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

05 Nisan 2024 07:52

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
09 Kasım 2023 18:56
Turkcell İstediğim Faturalı Pakete Geçmemi Sağlamıyor
Turkcell İstediğim Faturalı Pakete Geçmemi Sağlamıyor

01 Mayıs 2024 11:14

01 Mart 2025 12:22
Selman sonuçtan hiç memnun değil

Selman
17 Mart 2025 01:37