Turkcell Hotspot İptal Edememe

19 Haziran 2024 14:08

Turkcell hotspot 50 GB satın aldım. İşim bitti internetle yarın faturam yenilenecek iptal etmek istiyorum. İptal paylaş 50GB yazıp 2200 a gönderiyorum. İptal edilecek hotspot yok diyor geri bildirim mesajında. Yeni dönem faturama tekrar hotspot tanımlanmasını ve faturama yansıtılmasını istemiyorum. Oluşabilecek hukuki süreç haklarım saklıdır. Bugün 19.06.2024. Benim yarın kullanım haklarım sıfırlanacak. Genelde böyle sorunlar yaşadığımız için önceden haber veriyorum. İyi çalışmalar.

19 Haziran 2024 14:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Haziran 2024 09:54
Turkcell Hotspot İptal Edememe

Bak ben malımı biliyorum 🙃 1 gün önce gün boyunca iptal için attığım iptal mesajına karşılık gelen mesajlar ve bugün Turkcell'den gelen mesaj. Hadi bakalım ateyizler bunu da açıklasın. 🤣

22 Haziran 2024 07:51

Merhaba Muhammet Ali Bey, ilgili ekran görüntüleriyle beraber şikayetinizi Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

Turkcell Hotspot İptali Yapılamıyor

Çağri