Turkcell Eski Numaramı Geri Alma

15 Haziran 2024 14:08

Birkaç yıl önce iptal ettirdiğim Turkcell hattımı geri alabilir miyim. Aradığımda
aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor. Nasıl bir yol izlemem gerekir. Konu ile ilgili yardımınızı bekliyorum. Simdi kullandığım faturalı hattım Vodafone. 2 faturalı hat kullanmak istiyorum. O zamanlar yaşadığım özel durumlardan dolayı iptal etmek zorunda kalmıştım. Desteğinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

15 Haziran 2024 14:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

15 Haziran 2024 14:35

Merhaba Ahmet Bey, Geri verme işlemi Faturalı hattın veya Hazır Kart'ın hat iptal olduktan sonra hattın aynı kişiye geri verilmesidir. Faturalı ve ön ödemeli hatlarda hattın iptalinin üzerinden 1 yıl geçmemiş ve/veya içinde ise hat geri verilir. Her iki ödeme tipinde de; üzerinden belirtilen süreleri geçmiş bir hat için ise numara hala başka bir müşteriye satılmamışsa hat geri verilebilir. Yine abonelik sözleşmesi imzalanır. Geri verme işleminiz için en yakın Turkcell Mağazamızı ziyaret ederek destek alabilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım > Yeni Talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

12 Nisan 2024 10:13

Gürkan
30 Mart 2024 00:20
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2025 04:53

Bülent