Caner sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E-sim Geçişinde Sürekli Servis Yok Problemi

29 Kasım 2024 09:55

Turkcell e-Sim'e numaramı (053***94060) taşıyarak geçiş yaptım. 27/11/2024 saat 17:33'te geçiş işlemleri tamamlandı. 48 saat geçmesine rağmen hala Servis Yok uyarısı alıyorum ve hattımı kullanamıyorum. Geçiş yaparken her şeyin hızlı olacağını sorunsuz olacağını söyleyip, işlemleri başlatınca ne yazık ki söyledikleri gibi olmadığını gördüm. BTK'yı aradım. IMEI ve IMEI2 verdim. Hiçbir problem yok hepsi üstüme kayıtlı ve sorunsuz. Turkcell müşteri hizmetlerini arıyorum. Hattınıza güncelleme atıyoruz düzelir diyorlar. Hikaye anlatıyorlar. Sorunumun derhal çözülmesini istiyorum. Tarafıma 536 *******75 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

29 Kasım 2024 09:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

29 Kasım 2024 10:24

Merhaba Caner Bey, Turkcell eSIM teknolojisini kullanan cep telefonunuz ile mağazalarımıza gelerek SIM kartınızı Turkcell eSIM'e dijital olarak çevirebilir ve şebekemizden hizmet almaya başlayabilirsiniz. Cep telefonunuz bu teknolojiyi destekliyorsa, mağazalarımızdan mevcut SIM kartınızı eSIM ile değiştirebilecek veya yeni Turkcell numaralarını eSIM olarak temin edebileceksiniz. Size mağazalarımızdan verilecek QR kod ile aşağıdaki adımları izleyerek eSIM’i aktifleyebilirsiniz. Aktivasyona başlamadan önce, telefonunuzun internet bağlantısı olduğundan emin olunuz. Ayarlar menüsünden hücresel - hücresel plan ekleye tıklayıp QR kodunuzu tarayabilirsiniz. Cihazınızı açıp kapatarak tekrar denemenizi tekrar hata almanız durumunda aldığınız hatanın ekran görüntüsünü talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Turkcell

30 Kasım 2024 01:31

Tarafıma ne yazık ki kimse ulaşmadı. BTK ile görüştüm tekrar. Her şeyi teyit ettirdim. BTK tarafında hiçbir problem yok. Turkcell hattıma güncelleme yapmaktan başka hiçbir aksiyon almıyor. Yeni abone olduğum bu firmadan en kısa sürede çıkıp eski firmama geri döneceğim.

23 Aralık 2024 23:27

Süreç ne yazık ki Turkcell tarafından çözülemedi. En son hattımı fiziksele çevirdim. Ekstra para verdim sim kart için. E-sim'i telefonumdan sildim. Fiziksel sim ile devam ediyorum.

11 Kasım 2024 14:00
Turkcell E-SİM Sorunu: Müşteri Hizmetleri Çaresizliği
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan
27 Eylül 2024 10:22
Turkcell E-Sim Geçişi Sonrası 4 Aydır Hizmet Alamıyorum

18 Aralık 2024 13:17
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Esim Gelmiyor Sorun İle İlgili Bilgi Alamıyorum.

15 Mayıs 2024 15:27
Turkcell Esim Gelmiyor Sorun İle İlgili Bilgi Alamıyorum.

03 Aralık 2024 03:36
Turkcell Kategorileri