Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E Devlet Aktivasyonu

Turkcell E Devlet Aktivasyonu
02 Haziran 2024 16:50

Hattımı Turkcell’e taşımak için online başvuru yaptım. Aynı gün sim kartı bana ulaştırdılar. E-Devlet taşıma sürecini başlatarak E-Devlet'ten iki sözleşmeyi de onayladım fakat bir gün geçmesine rağmen Turkcell sistemlerinde hala E-Devlet onayı bekleniyor görünüyor. E-Devlet sistemlerinde girdiğimde iki sözleşmem de onaylandı görünüyor. Ne hikmetse Turkcell hala E-Devlet’ten onay bekleniyor gibi gösteriyor. Müşteri hizmetlerini dört kere aradım, hala çözüm bulamadılar. Bekleyin diyorlar. Bilseydim böyle olduğunu taşımazdım, yani daha geçmeden pişmanlıklarım başladı.

03 Haziran 2024 22:13

Turkcell online hat taşıma işlemimde e devlet aktivasyonundan iki sözleşmeyi de onayladım. Sim kartım da elime ulaştı. Ancak halen e devlet onayı bekleniyor olarak gözüküyordu ve şimdi ise kurye teslim edecek yani adreste aktivasyon olarak gözüküyor onu iptal ettim öyle kaldı. Hattımın taahhüdü ise 06.06.2024 tarihinde bitecek. Acilen bu sorunun çözülüp elimdeki sim kartın aktivasyonunun gerçekleşmesini istiyorum. E devlet aktivasyonunu yaptım yani sözleşmeleri onayladım. Tek kalan sizin sim aktivasyonunu gerçekleştirmeniz, bir de saat 15.30 dan sonra ararsanız daha makbule geçer iş yerinde oluyorum, cevap veremiyorum. Mağdur durumdayım daha hattı taşımadan pişmanlık duydum, bu sorun yüzünden zamanım kayboluyor kısa süre içerisinde işlemim halledilirse çok memnun olurum.

Ek
Ek
03 Haziran 2024 07:50 (Şikayetten 15 saat sonra)

03 Haziran 2024 07:51

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
28 Mayıs 2024 08:30
Turkcell’e Daha Geçmeden Pişmanlık Yaşadım!

Muhammed
22 Kasım 2024 13:54